Și când vor zbura avioanele de pe Aeroportul Brașov? Mihaela: „De 2 zile, deasupra cartierului Stupini si-a fācut aparitia un nou Icar !De dimineata pâna seara “cineva” zboarā fārā oprire facând un zgomot care a devenit deranjant pentru toti locuitorii zonei”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Mai mulți locuitori din Stupini se plâng de faptul că pe deasupra caselor zboară avioane de antrenament de pe aerodromul de la Ghimbav. Ce vor zice când vor zbura avioane adevărate pe Aeroportul Brașov?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Mihaela T. a scris: „De 2 zile, deasupra cartierului Stupini si-a fācut aparitia un nou Icar !

Și când vor zbura avioanele de pe Aeroportul Brașov? Mihaela: „De 2 zile, deasupra cartierului Stupini si-a fācut aparitia un nou Icar !De dimineata pâna seara “cineva” zboarā fārā oprire facând un zgomot care a devenit deranjant pentru toti locuitorii zonei” 1

De dimineata pâna seara “cineva” zboarā fārā oprire facând un zgomot care a devenit deranjant pentru toti locuitorii zonei .
Ma gândesc ce s-ar intâmpla dacā individul, cuprins de febra zborului ar ramâne fārā combustibil sau ,mai grav, ar executa o manevra gresitā 🤔. Zona este plinā de case ….

E normal asa ceva?
Cu aprobarea cui se desfasoarā aceastā activitate ?”

Laurențiu M: Voi ăștia din cartierul Stupini vă plângeți acum?Înseamnă că atunci când (dacă) va fi aeroportul funcțional,o să vă mutați toți!🤣🤣🤣
Toni B.: Noroc ca nu se va face nici aeroportul in minim 20 de ani, pana atunci poate mai creste cate un arbore, cate o tufa, sa mai atenueze poluarea fonica.

Bogdan A.: Deci stai așa să înțeleg ceva. Te muți cu bună știre lângă un aerodrom care din când în când mai organizează niște cursuri/antrenamente de zbor și plângi pe internet că e zgomot… Stați să vedeți ce va apărea pe net după primul zbor la Ghimbav

Previous Story

Brașov. Profesorii cer măști de la primarul George Scripcaru. Doar două școli pregătite pentru începerea anului școlar?! „Stimați colegi profesori este a 3 a zi de activitate și nu ați primit maști. Când vom primi viziere? Când vom primi laptopuri?”

Next Story

Brașov. George Scripcaru a preluat o temă a USR. Flavia Boghiu: „M-am înfuriat. Centrele medicale de permanență sunt proiectul meu de suflet… De-a lungul timpului a zis că le transformă în de toate”: