Allen Coliban: „Am mers de curând cu un taxi, șoferul cam pe la 30 de ani …I-am spus că eu candidez la Primărie la Brașov și că nu sunt hoț. A tăcut uimit, 5 secunde, apoi…”

Last Updated on august 22, 2020 Allen Coliban (USR-Plus) pare primarul care poate da energie Brașovului. George Scripcaru este epuizat, plictisit de atâția ani de mandat. Îi trebuie un concediu.

Allen Coliban: „Am mers de curând cu un taxi, șoferul cam pe la 30 de ani mi-a spus că boala noastră, a românilor, este că suntem comuniști și d-aia el strigă la toate mitingurile “Jos comunismul!”

Allen Coliban: „Am mers de curând cu un taxi, șoferul cam pe la 30 de ani ...I-am spus că eu candidez la Primărie la Brașov și că nu sunt hoț. A tăcut uimit, 5 secunde, apoi...” 1

”Domnule, eu știu ce trebuie făcut, să-i omorâm pe comuniștii ăștia de ne conduc, ca Vlad Țepeș să-i ucidem. Măcar vreo 20 dintre ei să-i omorâm și să vezi că niciunul nu o să mai fure după. Niciunul.”

L-am întrebat dacă a mers la vot. “Bineînțeles că nu. Toți sunt la fel, sunt comuniști și fură. Nu e nimic de făcut, decât să-i omorâm”.

Și cum el nu avea bani să angajeze un asasin, înseamnă că nu e nimic de făcut.
Mi-am dat seama că oamenii se ascund în spatele lui “Jos Comunismul!” pentru că le e frică să recunoască adevărul: nu comunismul e cel care ne îngroapă, ci hoția fără culoare politică și ideologie.

Nu trebuie să omori hoțul, trebuie doar să nu îl votezi.

Nu trebuie să te speli pe mâini de responsabilitate invocând o soluție imposibilă. Trebuie doar să nu inviți lupul să fie paznic la oi.

Nu trebuie să repeți din 4 în 4 ani că “ăsta a furat, dar a și făcut” și că îl votezi pentru că și-a umplut buzunarele, iar de-acum nu o să mai fure.

Un hoț va continua să fure, că d-aia e hoț și buzunarele unui hoț nu au fund.

I-am spus că eu candidez la Primărie la Brașov și că nu sunt hoț.

A tăcut uimit, 5 secunde, apoi mi-a spus că era și timpul să scăpăm de comunistul de Scripcaru, care e mafiot și are juma de oraș trecut pe persoană fizică.

Apoi, îngrijorat, m-a întrebat dacă am copii și dacă nu mi-e frică pentru mine și pentru ei.

I-am spus că da, mi-e frică, dar groaza că fetele mele vor crește într-o lume condusă de hoți, îmi dă curaj. Exact cum au avut românii la Revoluție, când au ieșit și au strigat “Jos Comunismul!”, i-am explicat.

“Jos Scripcaru!!!”, a strigat la final.

Dar gravitația nu poate să facă treaba în locul nostru. Gravitația nu trântește dictatori, mafioți, hoți, tirani.

Noi o facem. Cerându-ne drepturile, protestând, neînghițind ticăloșiile. Și fără să ne mulțumim cu ceea ce primim.

Istoria ne învață că hoțul scăpat nu se va opri până viitorul nu-l va fi furat.

Pe 27 Septembrie e ziua în care Primăria Brașov va fi redată cetățenilor. Până atunci, spune-le tuturor despre #ColibanPrimar #pentruBrasov

www.colibanprimar.ro”

Previous Story

(Video) În Brașov Primăria construiește o creșă. Pe spațiul verde! Codrut Bucur: „Edilii noștri au o imaginație limitată reușind să construiască o creșă nouă numai desființând unicul petec verde de 5000mp din Astra, zona planetelor”

Next Story

Brașov. Allen Coliban (USR-Plus): „Se face aproape un an de la bătălia pentru Gorița. Îmi aduc aminte cât de șocat am fost.Că peste 8000 de arbori sunt marcați pentru tăiere și că potecile pe care ne-am plimbat o viață și pe care mulți dintre noi își plimbă copiii sau nepoții vor dispărea”