(Video) În Brașov Primăria construiește o creșă. Pe spațiul verde! Codrut Bucur: „Edilii noștri au o imaginație limitată reușind să construiască o creșă nouă numai desființând unicul petec verde de 5000mp din Astra, zona planetelor”

Last Updated on august 22, 2020 Nu mai este un secret că Primăria urăște spațiile verzi pe care le-a transformat în parcări sau blocuri.

Codrut Bucur: „In Brașov se construiește o creșă. O să ziceți că e foarte bine, pentru că numărul de locuri in creșele de stat ar trebui dublat pentru a corespunde cererii și nevoilor brașovenilor. Așa și este.

(Video) În Brașov Primăria construiește o creșă. Pe spațiul verde! Codrut Bucur: „Edilii noștri au o imaginație limitată reușind să construiască o creșă nouă numai desființând unicul petec verde de 5000mp din Astra, zona planetelor” 1

Dar tot în Brașov ne lipsesc cronic spatiile verzi și locurile de joaca, terenurile de sport.

Din păcate, edilii noștri au o imaginație limitată și nu reușesc să împace “capra și varza” reușind să construiască o creșă nouă numai desființând unicul petec verde de 5000mp din Astra, zona planetelor.

Am tratat subiectul într-o notă umoristică pentru că uneori îți rămâne doar să faci haz de necaz, dar în același timp ne-am pregătit să preluăm frâiele administrație locale și după alegerile din 27 septembrie să oferim brașovenilor un oraș în care să își dorească să își crească copiii.
Sunt candidatul Alianței USR-PLUS la un loc în Consiliul Județean Brașov și mă implic pentru că vreau sa rămân în Brașov”.

Previous Story

Brașov. Roxana: Asfalt “proaspăt”, se cioparteste acum, pentru ca au “uitat”, se pare, sa mai facă ceva :). “Felicitări” celor care ridica în slavi lucrările de pe străzi, bordurile și spatiile verzi”

Next Story

Allen Coliban: „Am mers de curând cu un taxi, șoferul cam pe la 30 de ani …I-am spus că eu candidez la Primărie la Brașov și că nu sunt hoț. A tăcut uimit, 5 secunde, apoi…”