Brașov. Roxana: Asfalt “proaspăt”, se cioparteste acum, pentru ca au “uitat”, se pare, sa mai facă ceva :). “Felicitări” celor care ridica în slavi lucrările de pe străzi, bordurile și spatiile verzi”

Last Updated on august 22, 2020 Cum asfaltul este la discreție în Brașov, în cartierul Tractorul o stradă nou asfaltată este acum spartă.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Roxana T. a scris: „Asta înseamnă să se facă lucrări de dragul alegerilor și la graba. Asfalt “proaspăt”, se cioparteste acum, pentru ca au “uitat”, se pare, sa mai facă ceva :). “Felicitări” celor care ridica în slavi lucrările de pe străzi, bordurile și spatiile verzi. Jumătate de banda e stricata deja. Bravo.”.
Brașov. Roxana: Asfalt "proaspăt", se cioparteste acum, pentru ca au "uitat", se pare, sa mai facă ceva :). "Felicitări" celor care ridica în slavi lucrările de pe străzi, bordurile și spatiile verzi” 1

Brașov. Roxana: Asfalt "proaspăt", se cioparteste acum, pentru ca au "uitat", se pare, sa mai facă ceva :). "Felicitări" celor care ridica în slavi lucrările de pe străzi, bordurile și spatiile verzi” 2

Marius S.: Acum se sapa si ditamai groapa acum acolo. O sa astupe, or sa spoiasca cu un strat superficial de aslfat si acolo o sa fie un sant de toata frumusetea.

Previous Story

Foto Brașov. De ce? Horia: „Aseară, la ora 10:00 în Piata Unirii se asfalta… După ce s-au plătit 4 mil EUR ca să se “îmbrace” Piața în piatră cubică s-a hotărât, cu acord de la Primăria Municipiului Braşov  ca strada să fie asfaltată”

Next Story

(Video) În Brașov Primăria construiește o creșă. Pe spațiul verde! Codrut Bucur: „Edilii noștri au o imaginație limitată reușind să construiască o creșă nouă numai desființând unicul petec verde de 5000mp din Astra, zona planetelor”