Brașov. Medicul Florin Orțan candidează la Primăria Brașov. „De ce? Pentru că Brașovul mi-a oferit apogeul carierei profesionale. Mulți dintre dumneavoastra, prin votul din 2016, mi-ați oferit putere și importanță socială. Pentru că, dacă esti onest, toate aceste lucruri trebuie întoarse. Mi-am plătit întotdeauna toate datoriile! ”

Last Updated on august 5, 2020 Medicul cardiolog Florin Orțan și-a anunțat astăzi candidatura la Primăria Brașov din partea PSD. Este în competiție directă cu George Scripcaru (PNL) și Allen Coliban (USR).

Florin Orțan: „Sunt Florin Orțan, am 52 ani, sunt de meserie cardiolog intervenționist și candidez la Primăria Municipiului Brașov.
De ce?

Brașov. Medicul Florin Orțan candidează la Primăria Brașov. „De ce? Pentru că Brașovul mi-a oferit apogeul carierei profesionale. Mulți dintre dumneavoastra, prin votul din 2016, mi-ați oferit putere și importanță socială. Pentru că, dacă esti onest, toate aceste lucruri trebuie întoarse. Mi-am plătit întotdeauna toate datoriile! ” 1

Pentru că sunt la vârsta maturității experiențelor personale.
Pentru că, de când mă știu, sunt în serviciul public. Chiar și atunci când eram prea tânăr să realizez asta.

Pentru că Brașovul mi-a oferit apogeul carierei profesionale. Mulți dintre dumneavoastra, prin votul din 2016, mi-ați oferit putere și importanță socială.
Pentru că, dacă esti onest, toate aceste lucruri trebuie întoarse. Mi-am plătit întotdeauna toate datoriile! Acum, cea mai mare datorie simt că o am față de orașul care mi-a dat totul!

Îmi doresc să devin primar la Brașov ca să am la dispoziție pârghiile necesare pentru însănătoșirea infrastructurii spitalicești.
Îmi doresc și lupt pentru un oraș în care infrastructura – de sănătate și nu numai – trebuie aduse la nivelul așteptărilor și nevoilor brașovenilor.
Astăzi, Brașovul este în topul orașelor poluate ale României.

Astăzi, brașovenii au nevoie de servicii publice de calitate, de curățenie și de salubritate, de transport modern și sustenabil.
Astăzi, brașovenii au nevoie de spitale în care să aibă încredere că își vor rezolva problemele de sănătate.
Pentru asta am planuri pe termen scurt si mediu.

Acordați-mi încrederea și șansa de a le pune în practică!”

Previous Story

Brașov. Apar panourile „mască obligatorie” pe strada Republicii şi în Piaţa Sfatului

Next Story

Brașov. Tudor Benga: „Sunt tot vreo 15 ani de când Scripcaru e primar. Alți circa 15 din ultimii douăzeci, județul a fost moșia lui Căncescu. Și sunt 30 de când nu reușim să scăpăm de PSD. Toți – PDL, PNL, PSD – au construit rețele politice clientelare…Brașovul, fără îndoială, s-a dezvoltat, însă ecartul dintre noi și Cluj sau Timiș, Sibiu sau Oradea, s-a mărit. Niciunul dintre marile proiecte ale Brașovului, de la autostradă la aeroport, de la spital la polivalentă, nu este astăzi gata, deși mai toate ni se promit de mai bine de 15 ani”