Brașov. Apar panourile „mască obligatorie” pe strada Republicii şi în Piaţa Sfatului

Last Updated on august 5, 2020 Primăria a început cu întârziere montarea panourilor „mască obligatorie” pe strada Republicii şi în Piaţa Sfatului după ce săptămâna trecută George Scripcaru a impus obligativitatea purtării măștilor în zonele aglomerate.

Primăria Municipiului Braşov: „A început montarea panourilor de informare cu privire la obligativitatea purtării măștii pe str. Republicii și în Piața Sfatului.

Brașov. Apar panourile „mască obligatorie” pe strada Republicii şi în Piaţa Sfatului 1

Reamintim că, în conformitate cu Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 11 din data de 30 iulie, începând cu data de 01.08.2020 orele 06.00, s-a instituit obligativitatea purtării măştii de protecţie în Municipiul Braşov, pe arterele pietonale intens frecventate şi în alte zone aglomerate, astfel:

– str. Republicii şi Piaţa Sfatului, de Luni până Vineri, între orele 12.00 – 23.00, iar Sâmbăta şi Duminica între orele 10.00 – 23.00

– staţiile RATBV
– autogări
– staţiile CFR

– zonele de îmbarcare şi debarcare pentru transport pe cablu
– Grădina Zoologică

– toate piețele agroalimentare și târgurile. Sunt exceptați de la obligativitatea purtării măștii de protecție copiii cu vârsta mai mică de 5 ani. În această perioadă, Poliția Locală acționează în zonele mai sus amintite cu scop preventiv și de informare a cetățenilor cu privire la aceste reguli”.

Previous Story

Video Brașov. Cum arată interiorul Mall-ului AFI din Centrul Civic. Se apropie marea deschidere

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan candidează la Primăria Brașov. „De ce? Pentru că Brașovul mi-a oferit apogeul carierei profesionale. Mulți dintre dumneavoastra, prin votul din 2016, mi-ați oferit putere și importanță socială. Pentru că, dacă esti onest, toate aceste lucruri trebuie întoarse. Mi-am plătit întotdeauna toate datoriile! ”