(Foto) Brașovul ca Bucureștiul. Inundat la fiecare ploaie mai zdravănă. Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă”

Last Updated on iulie 20, 2020 Brașovul și Bucureștiul sunt conduși de doi primari cu mentalități pesediste. Asta se vede din modul cum își gestionează orașele. Cei doi primari chiar au creat o axă de dezvoltare București-Brașov- Constanța, din care nu a ieșit nimic bun. Cam câte mandate îi trebuie unui primar ca să se apuce de refăcut sistemul de colectare a apei? Nu să finalizeze, măcar să facă un studiu și să apuce. Primarul Brașovului are deja 4 mandate. Câte îi mai trebuie?

Zone inundate: Stadionul Tineretului, Bulevardul Gării, de pe str. Hărmanului, din zona Remat și de la intersecția str. Doctor Victor Babeș cu str. Doctor Toma Ionescu, potrivit mytex.ro. 

Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă”.
(Foto) Brașovul ca Bucureștiul. Inundat la fiecare ploaie mai zdravănă. Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă” 1

(Foto) Brașovul ca Bucureștiul. Inundat la fiecare ploaie mai zdravănă. Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă” 2

Adrian Kafer: „Cred ca trage la caras”

foto Alina Tomescu
(Foto) Brașovul ca Bucureștiul. Inundat la fiecare ploaie mai zdravănă. Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă” 3

Horia Stancu: „Dupa o ploaie scurta dar mai zdravana, rahatul iese la suprafata, la propriu. Nu vreti sa stiti cum miroase. Interesant este ca cei responsabili se lupta cu aceasta canalizare infundata de pe str. Neagoe Basarab de luni de zile, iar rezultatul se vede in imagini. Mai suntem si in plina pandemie…Cu ocazia celei mai recente campanii de asfaltare desfasurate pe acea strada secundara, canalul ce oferea access la “principală”, adica la conducta de scurgere principala, nu numai ca a fost complet acoperit, turnandu-se pur si simplu asfalt peste capacul canalului, dar a fost in prealabil si umplut cu moloz. Cand cei de la compania Apa au vrut sa intervina, dupa ce au spart asflaltul nou nout si au constatat ca gura de acces este plina cu moloz, si-au pus mainile in cap si au astupat la loc canalul. Concluzia sa o traga fiecare…”
(Foto) Brașovul ca Bucureștiul. Inundat la fiecare ploaie mai zdravănă. Mihai Nanu: „Balta Mondială a mai făcut un studiu în Brașov. Canalul Stadionului se unește cu ecluza de pe Lungă. Asta înseamnă fluidizarea traficului, adică facem un fluviu pe stradă” 4

Gruia Hilohi: Nu e înfundată, e mult subdimensionată, se formează presiune. Locuiesc în apropiere şi “beneficiez” de decenii de mâlul şi apoi praful care rămâne şi îl ducem pe tălpi în casă. Oricum mai jos, adică înainte de Patria, canalul e înfundat (colmatat) aproape complet. Deci apa NU ARE UNDE să se ducă prin canal, plus că tot ce vine din schei pe 15 Noiembrie coteşte la dreapta tot pe Matei Basarab şi agravează situaţia. Tot aşa, au venit cei de la Apa, au deschis căminul, s-au uitat, au recunoscut că e înfundat şi au plecat.

Comparați Brașovul cu Bucureștiul. Nicio diferență. Vitalie Cojocari: „A plouat în București, iar străzile s-au umplut cu apă. Din nou.
Efectele pentru călătorii STB din cauza acumulărilor de apă sunt puțin spus neplăcute. Vedeți aici o listă întreagă cu toate aceste neplăceri:

Troleibuze blocate în zona Bd. Alexandru Obregia/Str. Turnu Măgurele.

Tramvaie blocate în zona Bd. 1 Decembrie/Bd. Th. Pallady.

Linii de troleibuz și de tramvai blocate pe Bd. Bucurestii Noi, la Pod Constanta.

Pe Bd. Expozitiei, linia 3, blocată.

Liniile de troleibuz care circulă pe Str. Valea Argeșului sunt blocate tot din cauza acumulărilor de apă.

Tramvaie blocate pe Șos. Giurgiului, la capăt de linie CFR Progresul.

Liniile 23 și 27 – blocate în zona Str. 11 Iunie/ Bd. Mărășești, sens 9 Mai. Cauza: defecțiune tramvai.

Linia 1 – blocată la Podul Basarab pe sensul spre Bucur Obor. Cauza: lipsă tensiune.

Liniile 73 și 74 – blocate pe Bd. Tineretului.

Linia 21 – blocată pe Șos. Colentina, în stația Râul Colentina.

Tramvaie blocate pe Șos. Progresului, în stația Inox”

Advertisements
Previous Story

Brașovul Poluat. Comisia Europeană nu crede în poveștile Primăriei. „Vrea datele din care să rezulte eficienţa”

Next Story

Medicul Florin Orțan: „Pentru 1 asimptomatic depistat pozitiv, mai sunt 9 pe stradă”. Explciații de ce trebuie internare obligatorie de 48 de ore