FELICITĂRI! Colegiul Național „Andrei Șaguna”, primul loc în România la Evaluarea Națională

Last Updated on iunie 25, 2020 Rezultat remarcabil pentru Colegiul National Andrei Saguna din Brașov, la examenul de Evaluare Naţională. Locul 1 la nivel național din cele peste 7.000 de unități de învățământ gimnazial

Colegiul National Andrei Saguna, Brasov: „Felicitări absolvenţilor de clasa a VIII-a pentru rezultatele de excepţie de la examenul de Evaluare Naţională!”

FELICITĂRI! Colegiul Național „Andrei Șaguna”, primul loc în România la Evaluarea Națională 1

Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov a ocupat locul 1 în România cu o medie de 9,71 a celor 33 de absolvenți, surclasând astfel colegii naționale de prestigiu din țară, cum ar fi Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București sau Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj Napoca, anunțp mytex.ro. 

Tot în acest clasament, cu o medie de 9,56, se află, pe un merituos loc șapte, Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” din Brașov.”

Într-un alt top 5 al școlilor de la nivel național cu cele mai bune note, realizat de Didactica.ro, se regăsesc și cele două din Brașov: Colegiul Național „Andrei Șaguna”- locul al II-lea și Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” – locul al IV-lea, criteriul fiind rezultatele de vârf.

Previous Story

Le-ai văzut? Două surori din Braşov, de 12 şi 15 ani, dispărute de la acasă. Poliţiştii nu exclud varianta unei răpiri

Next Story

Brașov. George Scripcaru nu mai redeschide creșele și grădinițele! Probleme mari cu coronavirusul în oraș?