Brașov. Tarife și programul de vizitare pentru Canionul 7 Scări și a Tiroliana 7 Scări

Last Updated on iunie 19, 2020 Primăria Săcele a anunțat programul și tarifele pentru Canionul 7 Scări și a Tiroliana 7 Scări.

Municipiul Săcele: „Programul de vizitare a Canionului 7 Scări și a Tirolianei 7 Scări.
Cele două obiective turistice sunt deschise din data de 15 iunie și funcționează între orele 10.00 – 18.00.

Brașov. Tarife și programul de vizitare pentru Canionul 7 Scări și a Tiroliana 7 Scări 1

Tarifele de vizitare sunt următoarele:
Pentru Canionul 7 Scări – 10 lei adulți, 5 lei copii, iar pentru grupuri organizate 5 lei adulți și 2 lei copii (ghid turistic+minim 10 persoane, cu profesor coordonator conf. Ord.2060/2014).
Pentru Tiroliana 7 Scări – tronson complet 120 lei, jumătate de traseu 70 de lei; tirolianele pentru copii 20 lei/30 de minute.

Accesul în Canionul 7 Scări se face până la ora 17.30.
Copiii sub 7 ani vor purta echipament de siguranță în Canion.

Brașov. Tarife și programul de vizitare pentru Canionul 7 Scări și a Tiroliana 7 Scări 2 Brașov. Tarife și programul de vizitare pentru Canionul 7 Scări și a Tiroliana 7 Scări 3

Ultima coborâre cu Tiroliana se face la ora 17.00.

Greutatea minimă a unei persoane care foloseşte tiroliana este de 45 kg şi 1,40 metri înălţime, iar greutatea maximă este de 95 kg. Pentru tirolianele copiilor greutatea maximă este de 45 kg.

Programul poate suferi modificări de ultimă oră în funcție de starea meteorologică”.

Previous Story

Brașov. Abandonat de autorități, Muzeul Național Bran se închide, secție cu secție. „Este o zi tristă pentru Muzeul Național Bran, respectiv pentru una dintre secțiile acestui muzeu – “Secția Etnografică în Aer Liber” (sau Muzeul Satului Brănean cum mai este cunoscut), care după un lung șir de procese a ajuns în pragul de a-și închide porțile, din cauza unei sentințe judecătorești”

Next Story

Brașov. George Scripcaru, despre transformarea zonei Star – Modarom în zonă pietonală. „Segmentul Bulevardului Eroilor din dreptul Colegiului Național Unirea va fi avea o vegetație abundentă…”