Brașov. Traficul a revenit la normalul dinaintea epidemiei. Au reapărut ambuteiajele. Raed Arafat: „Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă”

Last Updated on mai 8, 2020 Brașovul, cu peste 500 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, arată ca un oraș fără probleme.

În Braşov, traficul a revenit la normalul dinaintea epidemiei şi, după aproape două luni, au reapărut ambuteiajele, anunță bzb.ro.

Brașov. Traficul a revenit la normalul dinaintea epidemiei. Au reapărut ambuteiajele. Raed Arafat: „Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă” 1
(foto arhiva bazb.ro)

Patronii de restaurante din Braşov respectă, însă, ordonanţele şi nu au deschis pentru public. Magazinele nu sunt nici ele deschise şi, cu toate acestea, cetăţenii au început să iasă la plimbare, sătui, probabil, de o perioadă atât de lungă de stat în casă.

Raed Arafat: „Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă.

Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID-19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere. Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile: Luni – 349 de cazuri noi, Marți – 325 de cazuri noi, Miercuri – 270 de cazuri noi, azi, Joi – 392 de cazuri noi.

Până acum, din păcate, am depășit 850 de decese”.

Previous Story

Brașov. Semnezi? Petiția „Nu mai vrem stație de asfalt intre blocuri! Plămânii noștri nu mai vor praf!”.Mobilizare pentru împiedicarea autorizării unei stații de asfalt de lângă blocuri

Next Story

Brașov. George Scripcaru: „Liber în parcuri din 15 mai. Dacă doi brasoveni vor să joace șah in parc, nu va fi o problema, dar vor face acest lucru fără a fi înconjurați de chibiți”