Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă

Last Updated on martie 4, 2020 Un șofer a murit miercuri dimineața într-un grav accident care a avut loc pe strada Aurel Vlaicu.

“În accident au fost implicate două autovehicule. În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv, un bărbat, în vârstă de 57 ani, a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă 1
(foto Andreea Deea )

 

Celălalt conducător auto, o tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului “, potrivit agentului de poliție Nadia Olaru, citat de brasovtv.com.

Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă 2 Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă 3 Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă 4

Traficul este blocat.

Previous Story

Brașov. Măsură extremă. Spitalul Județean a interzis vizitele rudelor la bolnavi pe toate secțiile unității sanitare!

Next Story

(Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu