(Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu

Last Updated on martie 4, 2020 Două autoturisme s-au ciocnit violent miercuri la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu. Un șofer a murit iar o șoferiță riscă să rămână paralizată, are fractură la coloană.

Accident cumplit, în această dimineaţă, în municipiul Braşov. Un bărbat de 57 de ani a murit, iar o tânără de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşinile pe care le conduceau s-au izbit violent, anunță Observator Tv.

(Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu 1
(foto Andreea Deea )

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la sosirea echipajelor de salvatori cei doi şoferi erau încarceraţi. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical de la SMURD şi a fost declarat decedat la faţa locului.

(Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu 2 (Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu 3 (Video) Accident Brașov. Update. Un șofer decedat pe loc, o șoferiță risc de paralizie, coloana ruptă. Ciocnire violentă la câţiva metri de Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Aurel Vlaicu 4

Tânăra a suferit mai multe traumatisme, printre care şi o fractură de coloană, şi a fost transportată, fiind conştientă, la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov. Un șofer a murit pe strada Aurel Vlaicu după o ciocnire violentă

Next Story

Brașov. Robert Lazar: ”Nu te supăra, știi vreun loc unde mă pot angaja?” Pe nea’ Lăcătuș l-am întâlnit azi dimineață pe Titulescu, pe lângă Poliție. Ținea în mână un ziar făcut sul și mi-a arătat dezamăgit un anunț de angajare pe care-l încercuise cu un pix.  Îi zic ”E trist că la 66 de ani căutați un loc de muncă!” ”Da’ ce să fac? Soția e în Germania și nu știu dacă …”