Brașov. Părinte obligat de judecător să își lase copilul în vacanță. Bărbatul se speriase de coronavirus

Last Updated on februarie 11, 2020 Un bărbat din Brașov e obligat de instanță să își lase fiul să plece în vacanță cu mama lui. Bărbatul se speriase de coronavirus și îi interzise băiatului să plece în vacanță.

Femeia a cumpărat biletele pentru o vacanță în Insulele Canare, însă tatăl copilului, de care este despărțită, nu a vrut să accepte, astfel că ea a cerut rezolvarea acestei situații în instanță, scrie digi24.ro

Brașov. Părinte obligat de judecător să își lase copilul în vacanță. Bărbatul se speriase de coronavirus 1

Femeia a depus o cerere prin care tatăl să fie obligat să își dea acordul.

Copilul este în custodia celor doi, iar potrivit înțelegerii, trebuie să își exprime acordul notarial atunci când copilul părăsește țara, „cu condiția de a-și comunica reciproc data plecării, destinația, perioada și data întoarcerii în țară”, se arată în motivarea instanței.

Femeia a arătat în instanță că a cumpărat biletele pentru această vacanță anul trecut, că fiul său a fost entuziasmat de călătorie, dar și că abia după ce a făcut plata a aflat că în acest an școlar nu va mai fi vacanță în februarie.

Instanța a decis să admită cererea femeii și l-a obligat pe tată să își dea consimțământul.

Previous Story

Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj? 

Next Story

Brașov. Reguli stricte la Spitalul Județean, din cauza gripei. „Fiecare pacient va putea primi in acelasi timp un singur vizitator cu timp maxim de sedere de 30 de minute in sectii si maxim l0 minute in sectiile de Terapie Intensiva – accesul la …”