Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj? 

Last Updated on februarie 11, 2020 Mallul AFI Palace a primit avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului după ce a anunțat că va avea 1.524 de locuri de parcare. De la „peste 2.000 de locuri de parcare” s-a ajuns la 1.524, după ce numărul fusese redus la sub 1.450. Nu se știe câte din aceste parcări vor fi pentru angajați, clienții de la birouri și câte vor mai rămâne pentru clienți.

Cel mai probabil administratorii Mall-ului vor introduce parcare cu plata așa cum se întâmplă la Iulius Mall din Cluj.

Tariful propus în Cluj este de 3 lei pentru o oră de parcare, prima oră fiind gratuită. În plus, clienții hypermarketului Auchan și ai spălătoriei auto vor beneficia de o oră de gratuitate suplimentară, iar cei care vin la Cinema City vor avea la dispoziție încă două ore de gratuitate adăugate la cea acordată tuturor clienților.
Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj?  1

Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj?  2
(foto Iulius Mall, Titi Ke)

Ciprian Băncilă, directorul APM Brașov, susține că ultima aprobare acordată dezvoltatorului cuprinde amenajarea unui număr de 1.524 de locuri de parcare, având în vedere că AFI Europe România a modificat structural proiectul centrului comercial, reducând spațiul destinat parcărilor cu un etaj, informează bizbrasov.ro.

. În urmă cu trei ani, la începerea lucrărilor, AFI anunța că proiectul va avea peste 2.000 de locuri de parcare. Anul trecut, redimensionarea proiectului a dus la anunțul că vor fi doar 1.700 de locuri de parcare pentru ca la începutul acestui an, în cadrul unei noi reproiectări, să fie incluse doar 1.450 de locuri de parcare.

Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj?  3

După ce li s-a atras atenția că joaca cu locurile de parcare nu este chiar pe placul administrației brașovene, având în vedere valorile de trafic din zonă, israelienii au început să mai pluseze. Săptămâna trecută ajunseseră la 1.508 unități, iar în documentația aprobată ieri de APM se stipulează că vor fi 1.524 de locuri de parcare în urma recompartimentărilor realizate în cadrul proiectului.

Previous Story

Poiana Brașov. Ioan: „In cele 40 minute petrecute la coadă, cel puțin 50 de persoane au încercat, (multe au si reușit) sa “sară” coada și chiar o consideră un achievement personal. Toți sunt tineri, frumoși și presupun ca toți vor o țară ca afară. Vrem schimbare, dar să înceapă cu tine, nu cu mine. Când vine vorba despre …”

Next Story

Brașov. Părinte obligat de judecător să își lase copilul în vacanță. Bărbatul se speriase de coronavirus