Poiana Brașov. Ioan: „In cele 40 minute petrecute la coadă, cel puțin 50 de persoane au încercat, (multe au si reușit) sa “sară” coada și chiar o consideră un achievement personal. Toți sunt tineri, frumoși și presupun ca toți vor o țară ca afară. Vrem schimbare, dar să înceapă cu tine, nu cu mine. Când vine vorba despre …”

Last Updated on februarie 11, 2020 Sezonul de schi din Poiana Brașov este unul perfect în acest an. Mai puțin cozile uriașe și șmecherii care se bagă în față.

Ioan Picu: „E cool “afara”.
Condiții perfecte, instalatii bine puse la punct, sute de km de pârtii aranjate zilnlic, totul e minunat!

Poiana Brașov. Ioan: „In cele 40 minute petrecute la coadă, cel puțin 50 de persoane au încercat, (multe au si reușit) sa “sară” coada și chiar o consideră un achievement personal. Toți sunt tineri, frumoși și presupun ca toți vor o țară ca afară. Vrem schimbare, dar să înceapă cu tine, nu cu mine. Când vine vorba despre ...” 1

“Afara”, serviciile sunt muult mai bune ca la noi.
Vrem o țară ca afară!
Mâine, eventual:)

Dar cine ne-ar putea ajuta sa ne îndeplinim dorința?
Problema suntem noi…

Fiecare coborâre din varful muntelui necesita 40 de minute de așteptat la coada!
In cele 40 minute petrecute la coadă, cel puțin 50 de persoane au încercat, (multe au si reușit) sa “sară” coada și chiar o consideră un achievement personal.
Toți sunt tineri, frumoși și presupun ca toți vor o țară ca afară.

Vrem schimbare, dar să înceapă cu tine, nu cu mine.
Când vine vorba despre interesul personal, “șmecheria” si “descurcarea” primează.
Ne merităm eticheta!”

Previous Story

Foto Brașov. Horatiu: „Plimbarea de duminică. Pădurea dispare”. Alina: Sa vedeți după Dâmbu Mori pe partea stângă cum au ras baza pădurii, cică au curățat, ce au curățat? Le este mai ușor sa taie de acolo decât de pe partea caii ferate 😠😠😠”

Next Story

Brașov. Liber pentru deschiderea Mall-ului AFI Palace, cu 1.524 de locuri de parcare. Vor introduce parcare cu plata ca la Iulius Mall din Cluj?