Brașov. La Mall-ul Coresi s-a deschis primul Noodle Pack. „Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Noi avem opțiunea care….”

Last Updated on februarie 4, 2020 La Brașov s-a deschis primul Noodle Pack, în Mall-ul Coresi. Aioci poți gusta noodle cu creveți, vită, chicken, somon și chiar curcan.

Noodle-ul de grâu, orez sau mixt reprezintă o masă gustoasă și totodată, o bogată sursă nutritivă (de proteine, fibre, fier, potasiu și vitamina B). Conține legume proaspete (morcovi, ceapă, varză) care, împreună cu cele șase sosuri asiatice speciale, îți oferă aroma inconfundabilă Noodle Pack.

Brașov. La Mall-ul Coresi s-a deschis primul Noodle Pack. „Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Noi avem opțiunea care....” 1

Noodle Pack:
Mâncarea este bucurie și ne dorim ca tu să faci cea mai bună alegere. Pregatim cu pasiune noodle cu un twist modern pentru a oferi un serviciu inedit și valoros. Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Noi avem opțiunea care ți se potrivește, fie că ești un iubitor de carne sau un vegetarian devotat.

Previous Story

Brașov. Mall-ul AFI din Centrul Civic se va deschide pe 1 mai. Se va bloca circulația în zonă?

Next Story

Brașov. Mihai Nanu: „Săpun și hârtie igienică în grădinițele și școlile din municipiu …proiect de bugetare Participativa. În Brașov, părinții sunt obligați să le aducă de acasă copiilor săpun și hârtie igienică în gradinițe și școli. Importanța …”