Brașov. Mall-ul AFI din Centrul Civic se va deschide pe 1 mai. Se va bloca circulația în zonă?

Last Updated on februarie 4, 2020 Reprezentantii AFI Europe România au transmis printr-un comunicat de presă că Mall-ul din Centrul Civic va fi deschis pe 1 mai, anunță bizbrasov.ro. În condițiile în care vor exista doar 1,700 de locuri de parcare, vei merge cu mașina la Mall ca să blochezi circulația?

Centrul comercial de la Braşov este al treilea din ţară al AFI Europe după cele din Bucureşti şi Ploieşti.
La parter va exista un hypermarket Carrefour de 6.500 de metri pătraţi, dar şi magazine ale unor fime renumite.

Brașov. Mall-ul AFI din Centrul Civic se va deschide pe 1 mai. Se va bloca circulația în zonă? 1

La etajele superioare vor fi 12 tipuri diferite de restaurante, zone fast food, zece săli de cinema, un cazino, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, dar şi locuri de joacă pentru copii.

Mall-ul va avea 1.700 de locuri de parcare. Accesul se va face din bulevardul 15 Noiembrie undeva fi amenajat un sens giratoriu.

Printre brandurile care vor avea spaţii în mall se numără Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy Hilfiger, etc., Entertainment (Cinema, MaxFun, Gym), Sports (Hervis, intersport), Electronics (Flanco, Altex), Kids shops (Nuriel, Lego,Smyk), Fast food & Coffee (McDonald’s, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Paul) si service shops (banks, cellular, etc).

Sorin Susanu, Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, citat de Realitatea Brașov: „Am realizat unele studii şi am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată.

O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de existenta limitată a locurilor de parcare din zonă. Cu atât mai mult cu cât agentul comercial a anunţat că va renunţa la un etaj destinat parcărilor.

Vom încerca să vedem care este soluţia legală să reglementăm şi să remediem această gravă disfuncţionalitate. Din informaţiile pe care le avem acum, din plângerile primite, se pare că vorbim despre elemente de natură penală atunci când ne referim la autorizaţiile eliberate pentru anumite construcţii”.

Previous Story

Brașov. Polițiștii locali i-au înapoiat unei femei punga cu euro… pe care o pierduse pe stradă

Next Story

Brașov. La Mall-ul Coresi s-a deschis primul Noodle Pack. „Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Noi avem opțiunea care….”