La Brașov, la fel de grav. Ciprian Ciucu, fost consilier: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului? In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil…”

Last Updated on ianuarie 25, 2020 București, Brașov, Iași, cele mai poluate orașe din România. Tot mai multe persoane sunt nevoite să apeleze la măști pentru plimbarea pe afară.

Ciprian Ciucu, fost consilier municipal București: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului?
In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil…”

Poluare Brașov, sâmbătă dimineața, potrivit Air Visual
La Brașov, la fel de grav. Ciprian Ciucu, fost consilier: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului? In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil...” 1

Alexandru Itu: „Am avut vreo 10 zile de dezmat, vreo 10 zile in care aerul din Brașov a fost excelent. Exact asa ar trebui sa fie cu tot traficul lui, cu toate centralele de apartament forjate la maxim si desigur cu toti micii aia puturosi de la Ceasul Rau.

La Brașov, la fel de grav. Ciprian Ciucu, fost consilier: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului? In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil...” 2

Orasul si-a urmat cursul lui firesc cu alte cuvinte, iar senzorii de monitorizare aproape ca erau suspecti de liniari. In perioada asta primarul a fost chemat la raport, problema PM-urilor ocupand in loc important in media.

Azi-noapte la 5 … BUM, valorile cresc mai mult decat dublu. De ce? Pai au dat drumul ‘industriasii’ la treaba, pana acum au stat potoliti ca era lupa pe ei. Pana nu vom avea un grid de senzori ce va impanzi orasul iar Garda de Mediu nu va mai tolera gazarea noastra, cred ca e timpul sa ne cumparam masti”.

Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 decembrie, unde miroase horror de la masini, cum pot convinge eu oamenii sa mai mearga si pe jos si nu doar cu masina? taxa anti poluare la masini vechi era f buna, de cand s-a scos toate harburile au iesit pe strazi”.
La Brașov, la fel de grav. Ciprian Ciucu, fost consilier: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului? In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil...” 3

Boroda George: De anul asta folosesc masca și eu si ma simt excelent. Anul trecut am mâncat sute de bomboane pentru gât, aveam o senzatia constantă de iritare. Sa fim sănătoși și să ne alegem mai bine oamenii care ne reprezinta. Atat de prost au gândit managementul orașului ca vor trece ani pana o sa ne revenim !

Previous Story

Accident Brașov. 5 cai au murit loviți de tren!

Next Story

Accident Brașov. Iar la Meșotă! Două persoane rănite după ce un autoturism a iesit de pe partea carosabila spre statia de autobuz, în față la Meșotă