Accident Brașov. 5 cai au murit loviți de tren!

Last Updated on ianuarie 24, 2020 Accident feroviar grav, vineri dimineață în județul Brașov. 5 cai au murit loviți de tren, între localităţile Vlădeni şi Dumbrăviţa.

Accidentul s-a produs, astăzi, la ora 08.23, atunci când trenul Interregio 1528, care circula pe ruta Sibiu – Bucureşti, a surprins mai mulţi cai pe linia de tren, între localităţile Vlădeni şi Dumbrăviţa, anunță Observator TV.

Accident Brașov. 5 cai au murit loviți de tren! 1

Din nefericire, mecanicul trenului nu a putut face nimic pentru a opri trenul la timp, astfel că locomotiva a spulberat cinci cai care se aflau pe linia de rulare.
În tren se aflau 100 de călători, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit CFR, locomotiva a fost înlocuită, iar garnitura de tren şi-a reluat traseul.
Din păcate, cei cinci cai loviţi de tren au murit pe loc.

”Circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între staţiile CF Dumbrăviţa şi Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relaţia Sibiu – Bucureşti Nord, a surprins şi accidentat în gabaritul căii ferate patru cai”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Previous Story

(Foto) Blocaje pe DN1! Vlad Petreanu: „E jale in trafic spre Valea Prahovei”. Gabriel: „De când “neam” unit a crescut stuful pe DN1”

Next Story

La Brașov, la fel de grav. Ciprian Ciucu, fost consilier: „Unde găsesc măști dintr-acelea pentru filtrarea aerului? In seara asta am luat decizia de a merge pe jos împreună cu familia, și fără transport în comun, prin Drumul Taberei, iar aerul e oribil…”