Fichiu Robertino: „Dezastru ecologic in acest oraș… BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale. Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirați mai bine! Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE”

Last Updated on ianuarie 7, 2020 Fichiu Robertino: „Dezastru ecologic in acest oraș… BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale. Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirați mai bine! Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE”

Au trecut sărbătorile iar poluatorii din Brașov au trecut la treabă. Aer mizerabil începând de aseară în zona Bartolomeu. Brașovenii îi cer ajutorul lui Scripcaru dar acesta tace.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Fichiu Robertino a scris: „Dezastru ecologic in acest oraș… BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale.
Fichiu Robertino: „Dezastru ecologic in acest oraș... BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale. Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirați mai bine! Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE” 1

 

Fichiu Robertino: „Dezastru ecologic in acest oraș... BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale. Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirați mai bine! Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE” 2

 

Si totodată degradarea speciei umane. Nu ne mai pasă unii de ceilalți. Cum poti sa faci asa ceva cand stii ca faci atâta rău unui oraș întreg, unui ecosistem, unor oameni,unor copiii. Nepăsarea, oameni buni UCIDEE!

Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirati mai bine! Au început NENOROCIRILE pentru brașoveni. Au fost închise cu ocazia sărbătorilor. Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE”

David Sorin: Societatea Metalsil, acelasi patron de la Silnef. Topesc neferoase.
Boroda George: Aia e sursa , am trimis numeroase sesizări la GNM. De la ora 18 a început să contamineze aerul cu mizeriile alea , la 21:00 a lovit zona Tractorul , la 23:30 a ajuns în Centrul Istoric . E bine ca ati facut aceste poze , mai avem poze dar nu suficient de clare cu acest poluator.

Cand vorbim la Garda de Mediu ne spune ca nu are cum sa polueze pentru ca ei nu lucrează noaptea . Practic le tin partea ! Ce se intampla acolo e profund greșit pentru ca se folosesc niște instalații foarte vechi și se află în apropierea caselor locuite !

Daniela Elena Aldea: Si pe Neptun pute a gaz de mori!!! Astia omoara un oras intreg,nu au limite! Coruptia ucide in masa la Brasov!
Sorana Florea: 7 ian. ora 7.oo Gemenii, miros groaznic inconfundabil gaze groapă gunoi.

Previous Story

Brașovul poluat. Ministrul Mediului îl amenință pe Scripcaru cu controale săptămânale. „Buna prietenie care a fost până acum nu are cum să mai existe pentru că eu personal nu pot să îmi bat joc de sănătatea românilor”

Next Story

Corneliu Teposu: „ AFI Mall se va deschide în data de 1 mai …Eu intuiesc că acel mall se va deschide după alegerile locale ca să nu realizeze brașovenii dezastrul din traficul din acea zonă, care va afecta grav tranzitul către cartiere și să nu fie sancționați la vot decidenții politici locali. După mine, acel mall …”