Corneliu Teposu: „ AFI Mall se va deschide în data de 1 mai …Eu intuiesc că acel mall se va deschide după alegerile locale ca să nu realizeze brașovenii dezastrul din traficul din acea zonă, care va afecta grav tranzitul către cartiere și să nu fie sancționați la vot decidenții politici locali. După mine, acel mall …”

Last Updated on ianuarie 7, 2020 Deschiderea Mall-ului AFI din Centrul Civic se tot amână. Acum se vorbește de 1 mai 2020. Se va deschid după alegerile locale pentru ca brașovenii blocați în trafic să nu-l sancționeze pe Scripcaru la vot?

Corneliu Teposu: „Aflăm azi din presa aceea minunată galben-portocalie că AFI Mall se va deschide în data de 1 mai, asta după ce în urmă cu puțin timp ni se dădeau garanții că mall-ul va fi deschis în aprilie. Și nu e singura amânare.

Corneliu Teposu: „ AFI Mall se va deschide în data de 1 mai ...Eu intuiesc că acel mall se va deschide după alegerile locale ca să nu realizeze brașovenii dezastrul din traficul din acea zonă, care va afecta grav tranzitul către cartiere și să nu fie sancționați la vot decidenții politici locali. După mine, acel mall ...” 1

Eu intuiesc la fel ca Mihai Codruț Nanu că acel mall se va deschide după alegerile locale ca să nu realizeze brașovenii dezastrul din traficul din acea zonă, care va afecta grav tranzitul către cartiere și să nu fie sancționați la vot decidenții politici locali.

După mine, acel mall n-ar fi trebuit niciodată autorizat acolo. E mult prea mare pentru o zonă centrală, dar intuiesc și alte nereguli.

Deja se simte sugrumarea traficului, imaginați-vă cum va fi cu o bandă dedicată autobuzelor, cu un flux continuu de mașini care vor ținti unul din cele 1700 de locuri de parcare din mall plus cele care vor bântui prin zonă sperând la un loc liber”.

Previous Story

Fichiu Robertino: „Dezastru ecologic in acest oraș… BRASOV, ce vedem aici este nepăsarea autorităților locale. Dle Scripcaru ce faceți? Respirați? Veniți pe Carierei sa respirați mai bine! Au trecut sărbătorile, au început NENOROCIRILE”

Next Story

Marius Vintilă: „M-am născut la Brașov…lucrurile mi se par foarte clare: fără să stai prea mult pe aici, îți dai seama că este un oraș cu aer foarte poluat, înghesuit din cauza mașinilor care ocupă prea mult loc, cu un transport public penibil de lent, care pute două zile pe săptămînă din cauza unor gropi de gunoi “ecologice” nesigilate, cu un turism de chioșc haotic, de calitate joasă, și cu o viață culturală săracă. Brașovul nu se poate lăuda decît cu …”