Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV – Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora …”

Last Updated on ianuarie 6, 2020 Împrejurimile Brașovului sunt locuri minunate care merită vizitate de cât mai mulți turiști. Unul dintre acestea este Dealul Lempeș, de lângă comuna Sânpetru, o zonă ușor accesibilă acum cu autobuzele de la RATBV.

Robert Lazar a scris pe Facebook: „Pe unde te mai aduce RATBV – Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru.

Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 1 Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 2

Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos.

De aici, puteți explora pădurea în căutare de căprioare, păsări și flori rare.

Pe deal nu este permis accesul motorizat, fiind rezervație naturală. Ca atare, nu e ok nici să lăsați mizerie. Pădurea e perfectă pentru drumeții dar și pentru amatorii de fotografie.

Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 3 Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 4 Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 5 Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV - Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora ...” 6

O călătorie până în Sânpetru costă 2,5 lei. Găsiți bilete în capătul de linie Rulmentul sau în autobuz, folosind aplicația 24 Pay.

Noi am ajuns aici cu autobuzul de la ora 12:30. Cred că erau 7-8 persoane înăuntru, deci nu veți circula ca sardinele.”

Previous Story

Erwin Albu: Informare microbuze Codlea-Brașov: „Vor respecta oprirea in 3 stații IN TOTAL in Codlea si un orar conform licenței de transport prezentate de dumnealor. Orice încălcare a …”

Next Story

Brașovul poluat. Ministrul Mediului îl amenință pe Scripcaru cu controale săptămânale. „Buna prietenie care a fost până acum nu are cum să mai existe pentru că eu personal nu pot să îmi bat joc de sănătatea românilor”