Erwin Albu: Informare microbuze Codlea-Brașov: „Vor respecta oprirea in 3 stații IN TOTAL in Codlea si un orar conform licenței de transport prezentate de dumnealor. Orice încălcare a …”

Last Updated on ianuarie 6, 2020 Viceprimarul Erwin Albu  obligă compania de microbuze să-și respecte licența de transport: doar 3 stații în Codlea și un program bine stabilit, nu plecare doar când se umple microbuzul.

Erwin Albu: „INFORMARE MICROBUZE CODLEA BRASOV

Erwin Albu: Informare microbuze Codlea-Brașov: „Vor respecta oprirea in 3 stații IN TOTAL in Codlea si un orar conform licenței de transport prezentate de dumnealor. Orice încălcare a ...” 1

Începând din acest moment microbuzele aparținând firmei SAN INTERNATIONAL vor respecta oprirea in 3 stații IN TOTAL in Codlea si un orar conform licenței de transport prezentate de dumnealor. (CODLEA COLOROM, CODLEA CENTRU si CODLEA SERE. )
Orice încălcare a termenilor licenței va duce la urmări legale.

Astăzi am avut o intalnire cu reprezentantii operatorului de transport comercial. Ne-au prezentat actele dumnealor, din care reiese ca in Codlea au trei stații si un orar conform detaliilor de pe siteul CONSILIULUI JUDETEAN BRASOV – AUTORITATEA DE TRANSPORT JUDETEAN DE PERSOANE.

Vor trebui sa respecte intocmai termenii licentei dumnealor”.

Previous Story

Brașov. Ești mulțumit? Comprest a acţionat în ultimele 24 de ore cu 43 de utilaje pentru deszăpezirea străzilor din oraș

Next Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „Pe unde te mai aduce RATBV – Dealul Lempeș de lângă comuna Sânpetru. Luați cursa 420 din capătul de linie Rulmentul și după 10 minute coborâți în stația Centru, lângă Biserica Evanghelică. De aici și până la prima băncuță de pe Lempeș mai faceți 20 de minute pe jos. De aici, puteți explora …”