Letitia Vlad: „Hmmm… nivel de întreținere in Gara Brașov. Trenurile duc si aduc turiști străini, curioși sa ne descopere tara. Sa nimerească in gropi in aglomerația care se formează pe peron la urcare si coborâre? Efortul necesar ar fi destul de mic”

Last Updated on decembrie 26, 2019 Gara Brașov a întâmpinat turiștii și la acest Crăciun într-o stare mizerabilă. Chiar dacă PNL a venit la guvernare se pare că lucrurile nu se pot schimba, în sensul ca Primăria să preia în administrare gara de la CFR. Din păcate nici primăria nu poate rezolva problema taximetriștilor din fața Gării care impun tarife după cum au chef.

Letitia Vlad: „Hmmm… nivel de întreținere in Gara Brașov. Trenurile duc si aduc turiști străini, curioși sa ne descopere tara. Sa nimerească in gropi in aglomerația care se formează pe peron la urcare si coborâre?
Efortul necesar ar fi destul de mic”.
Letitia Vlad: „Hmmm... nivel de întreținere in Gara Brașov. Trenurile duc si aduc turiști străini, curioși sa ne descopere tara. Sa nimerească in gropi in aglomerația care se formează pe peron la urcare si coborâre? Efortul necesar ar fi destul de mic” 1

Alex Barbu: Exact în acea zonă sunt niște șuruburi înfipte în pavaj. Am văzut o persoană care s-a împiedicat de ele, chiar a căzut. Sesizat fără ecou. Peste ceva timp le-am revăzut bine-mersi.

Ciobotaru Anisoara: O mare problema este cea a cersatorilor iti este si frca sa stai in gara.
Marianne Boghiu: Faceti ceva pentru gara asta oameni buni ,ne reprezinta orasul asta frumos
Păcat!

Luminita Marieta: Din păcate avem cea mai oribilă Gară. Te cuprinde depresia când treci pe acolo!!! Plin de mizerie, aurolaci și un miros oribil!!! Rușine!!!!

Marina Gabriela Bobolicu: Nu contează, străinii sau noi,românii, este rușinos ca ,”poarta” orașului care e denumit și “cel mai frumos oraș din România “să arate deplorabil,parcă e bombardata,sub orice critică! Trist ! 😕

Previous Story

Allen Coliban: „Gaura din perete. Aveam 10 ani în 1989. Un lucru bizar rămâne: la Brașov primii morți ai revoluției s-au înregistrat abia după 22 decembrie, după plecarea lui Nicolae Ceaușescu, când România se declarase liberă. Apartamentul în care am copilărit se află fix în spatele Consiliului Județean. În noaptea de 22 spre 23 decembrie, în Brașov a început haosul – se trăgea mult și fără …”

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață. E deja operat. Uite că anul ăsta “realitatea bate filmul” în cazul recent sinucisului care a încercat (probabil) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși satisfacția (sic!!!) de a fi …”