Rușinea Brașovului. Dopaj la Corona. După echipa de handbal, hocheiul?! Surse: 19 jucători, dintre care doi minori, au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, interzis de către WADA

Last Updated on decembrie 7, 2019 Acuzații noi de dopaj plătite cu bani de la Primăria Brașov. Cei de la Libertatea spun că pe lângă jucătoarele de la habdal, sportivi de la mai multe secții ale Clubului Corona au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, tratament interzis.

După echipa de handbal, o nouă secție a clubului sportiv Corona Brașov a fost depistată că și-a trimis sportivii la clinica IOMED Brașov: hocheiul. Un număr de 19 jucători, dintre care doi minori, au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, interzis de către WADA, susțin surse pentru Libertatea. Informațiile sunt deja la poliție și mai mulți angajați ai clubului din Brașov au început să vorbească.

Rușinea Brașovului. Dopaj la Corona. După echipa de handbal, hocheiul?! Surse: 19 jucători, dintre care doi minori, au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, interzis de către WADA 1

Miza era una financiară. Sute de mii de lei din bani publici au fost consumați pentru o procedură interzisă în sport. Primăria condusă de George Scripcaru finanța, fără să știe ca instituție, dar cu complicități ale unor persoane, un lanț de dopaj, acuză cei de la Libertatea.

500 de lei se plăteau pentru fiecare ședință, se făceau de la o ședință la 10 ședințe de om și așa s-a ajuns să fie duși zeci de sportivi, de la mai multe secții.

După handbal, în acest moment există probe clare pentru echipa de hochei, ”dar întinderea e mult mai mare”, au spus oameni care cunosc cazul. Numai la hochei au fost duși, conform unor informații aflate în posesia autorităților, 19 jucători, dintre care doi minori.

Previous Story

Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca… Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile …”

Next Story

(Foto/Video) Poiana Brașov. Așa zăpadă este pe Pârtii. Costi Hodas: „Șenilatele Pe Front!”