Brașov. Proiectul Gorița NU este Anulat! George Scripcaru: „În această perioadă mă consult cu specialiști și vedem, apoi vom …”

Last Updated on noiembrie 30, 2019 Vineri s-a zvonit că proiectul Drumului Gorița ar fi fost anulat și că nu vor mai fi tăiați 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Nici vorbă, spune George Scripcaru, proiectul este doar suspendat.

George Scripcaru, citat de brasovmetropolitan.ro: „Proiectul este suspendat. Eu nu am cum să iau o decizie privind anularea proiectului. O astfel de decizie este luată de Consiliul Local. În această perioadă mă consult cu specialiști și vedem, apoi vom propune Consiliului Local o soluție. Deocamdată este înghețat totul. Nu se va face nici o tăiere pentru acest proiect”, a declarat primarul, care a mai spus că o suspendare poate fi și «forever»”.

Brașov. Proiectul Gorița NU este Anulat! George Scripcaru: „În această perioadă mă consult cu specialiști și vedem, apoi vom ...” 1

Allen Coliban: „”STOP tăierilor, vrem pădure-parc!”
Așa a început totul, acesta a fost titlul petiției pe care am inițiat-o și care a fost semnată de 13.625 de brașoveni.

Aud că, ieri, Primarul Scripcaru a anunțat că renunță la drumul forestier Gorița și că 1000 de ha de pădure din jurul Brașovului vor fi încadrate drept pădure-parc. Păstrez o notă de îndoială, până voi vedea documentele oficiale în acest sens, precum si rezerva că, o dată cu această încadrare, autoritățile o vor și respecta, mai ales că jumătate din Drumul Gorita a fost proiectat traversând o zonă de tip pădure-parc.
Eu îmi voi păstra atenția și voi urmări proiectul până când vom avea deciziile oficiale de anulare a acestuia.

Ce e important în toată această poveste este că ați reușit! Voi ați reușit, fiecare dintre cei 13.625 de semnatari! Cu tot scrâșnetul de dinți, administrația locală a făcut ceea ce este datoare să facă de fiecare dată – a ascultat și a respectat vocea comunității.

Schimbarea începe de la dialog și de la implicare. Și de la modul corect de a pune problema, de a aborda proiectele importante pentru Brașov.

Din 2020, dacă alegeți să mergeți pe mâna USR în administrația locală, dialogul cu cetățenii, consultarea experților, concursurile de proiecte vor fi regulă în Primăria Brașov”.

Previous Story

Brașov. Două ore fără mașini în centrul orașului. Programul complet al festivităților de 1 Decembrie

Next Story

Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața …”