Brașov. Muncitor mort după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție lângă Kaufland Codlea

Last Updated on noiembrie 26, 2019 Un muncitor a avut parte de o moarte violentă după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție, în Codlea.

Pe grupul de Facebook Codleanul, Agache Aurel Dionisie a scris: „Un nefericit și tragic accident de muncă s-a întâmplat la unul din imobilele aflate în construcție lângă spălătoria auto aflată apropierea Kaufland.

Brașov. Muncitor mort după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție lângă Kaufland Codlea 1

Un muncitor a căzut de pe acoperiș.
La fața locului a ajuns SMURD-ul.
Din păcate muncitorul a decedat”.

Nadia Olaru, purtător de cuvânt al I.P.J Brașov, citată de brasovtv.com: „La data de 26 noiembrie, pe raza municipiului Codlea, județul Brașov a avut loc un accident de muncă.
În fapt, un bărbat, în vârstă de 60 ani, s-a precipitat de la mansarda unui bloc aflat în construcție (blocul este prevăzut cu două etaje și mansardă).

Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul persoanei.
Cu privire la acest caz a fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “ucidere din culpă”,

Previous Story

De ce Brașovul nu are Târg de Crăciun ca la Sibiu și Cluj? Ialomitianu: „Vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât. Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt …”

Next Story

Brașov. Poluare masivă la Coresi. Brașovenii puși să curețe cu plămânii aerul poluat cu particulele cancerigene. „Si la Copșa Mica e aer mai curat”