Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul”

Last Updated on octombrie 15, 2019 Mulți brașoveni au devenit atenți la sursele de poluare din oraș. Nu și cei de la Garda de Mediu care ori merg doar prin pădure pe jos ori prin oraș doar cu mașina. În Bartolomeu sunt câțiva operatori economici care poluează. Un miros ciudat se simte și lângă Auchan, de la o firmă care tipărește diverse lucruri. Dar în Brașov sunt oameni care filtrează cu plămânii orice porcărie, oemani serioși de la munte, care nu se supără pentru orice miros.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul.

Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul” 1 Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul” 2

#aerdelamunte
Poze realizate ieri”.

Daniela Pop: Sa vezi ce tare mirose seara si dimineața, jale
Corneliu Teposu: Eu merg ici-când pe acolo, voi ar trebui să vă mobilizați și să cereți rezolvarea situației.
La Triaj, problema FinEco se va rezolva până la urmă, dar a fost și este încă o luptă de durată asumată de tot mai mulți cetățeni. Dacă ne lăsam după ăștia, și acum ne vindeau gogoși despre presupuse probleme de la găinaț sau mici de la Ceasu’ rău.

Apostolescu Marius: Sambata dimineata tot in zona Bartolomeu
Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul” 3

Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul” 4
Revenim cu detalii

Previous Story

Brașov. Adrian: „Ieri am fost in Coresi și am văzut cum se strâng tăvile murdare de la fast-food pe un cărucior pe care era și o găleată cu mop. O alta problema întâlnită atât la Carrefour hipermarket cât și în Coresi este nesimțirea femeilor de serviciu de la toalete. La Carrefour a …”

Next Story

Nelu Corbu: „Toată lumea se plânge tot mai tare de traficul infernal din Brașov dând vina ba pe vreo lucrare care blochează o banda pe te miri ce strada, ba pe ora de vârf, ba pe incapacitatea unora de a sofa sau de a parca. Adevarul e ca nimeni nu vorbește de …”