Brașov. Adrian: „Ieri am fost in Coresi și am văzut cum se strâng tăvile murdare de la fast-food pe un cărucior pe care era și o găleată cu mop. O alta problema întâlnită atât la Carrefour hipermarket cât și în Coresi este nesimțirea femeilor de serviciu de la toalete. La Carrefour a …”

Last Updated on octombrie 15, 2019 Detaliile fac diferența, mai ales în sănătatea publică. O găleată cu mop lângă tăvile de mâncare, parcă ar fi mai mult de un detaliu.

Pe Facebook, Adrian Miclos a scris: „Am lucrat in HORECA multi ani, am avut mereu o problema cu respectarea normelor de igiena, ieri am fost in Coresi și am văzut cum se strâng tăvile murdare de la fast-food pe un cărucior pe care era și o găleată cu mop.
Brașov. Adrian: „Ieri am fost in Coresi și am văzut cum se strâng tăvile murdare de la fast-food pe un cărucior pe care era și o găleată cu mop. O alta problema întâlnită atât la Carrefour hipermarket cât și în Coresi este nesimțirea femeilor de serviciu de la toalete. La Carrefour a ...” 1

O alta problema întâlnită atât la Carrefour hipermarket cât și în Coresi este nesimțirea femeilor de serviciu de la toalete. La Carrefour a intrat deși era plin de bărbați la pisoar, când cineva a rugat-o să iasă afara, a răspuns că pe ea nu o deranjează prezența noastră acolo.

La Coresi îți dau cu mopul printre picioare în timp ce te ușurezi, însă ieri a întrecut cu mult măsură, a venit una să vadă dacă mai fac, o scutur sau am terminat că ea vrea spele pisoarul”.

Previous Story

Brașov. „Minune” la benzinărie. În rezervorul de 50 de litri al unui Sandero intră 62 de litri de benzină

Next Story

Foto Brașov. Poluare și în Bartolomeu. Corneliu Teposu: „Pe lângă poluarea de Triaj, Craiter și Gemenii, iată c-avem poluare și la Bartolomeu. Nu miroase (puternic), dar cu siguranță nu purifică aerul”