Brașov. 10,000 de brașoveni îi cer lui George Scripcaru să nu taie 8,000 de copaci pe Tâmpa. Allen Coliban: „Brașovul are nevoie de aer curat! Împreună Salvăm Tâmpa!”

Last Updated on octombrie 8, 2019 George Scripcaru este hotărât să taie 8,000 de copaci pe Tâmpa pentru a construi un drum forestier. Deja 10,000 de brașoveni sunt hotărâți să-l oprească. Cine va câștiga?

Allen Coliban, USR: „În mai puțin de două săptămâni, petiția ”STOP tăierilor de pe Tâmpa! Vrem pădure-parc!” a strâns peste 10.000 de semnături. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!

CAMPANIA CONTINUĂ! Semnează aici: bit.ly/stoptaierilor

Brașov. 10,000 de brașoveni îi cer lui George Scripcaru să nu taie 8,000 de copaci pe Tâmpa. Allen Coliban: „Brașovul are nevoie de aer curat! Împreună Salvăm Tâmpa!” 1

În ședința de Consiliu Local, din data de 4 octombrie, am depus prima serie de semnături (peste 6.500) și i-am cerut primarului Scripcaru, în mod public, să ne pună la dispoziție sala de consiliu pentru data de 1 noiembrie, pentru a avea o dezbatere reală pe tema drumului forestier Gorița, alături de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, specialiști în domeniu și societatea civilă.

Brașovul nu are nevoie de un astfel de drum forestier, dezvoltarea turistică se poate face și fără drumuri late și culoar de defrișare de până la 20 de metri. Dacă ne uităm la exemplul din zona Viscri, se pot amenaja trasee de promenadă sau de bicicletă de până la 2 metri, cu impact minim asupra mediului.

Brașovul are nevoie de aer curat! Împreună #SalvămTâmpa!”

Previous Story

Brașov. Doi urși în Răcădău. În Făgăraș un șofer a fugărit ursul cu mașina

Next Story

Brașov. Robert Lazar: „Am o întrebare: ați auzit până acum de proiectul drumului forestier Gorița, pe care RPLP Kronstadt vrea să-l realizeze, tăind aproximativ 8000 de copaci din pădurile de lângă Tâmpa? Se vor distruge astfel potecile single trail din zonă iar locuitorii din Schei vor avea parte de bubuieli și camioane care vor trece pe lângă case, pe străduțele înguste din cartier. Voi ce preferați …”