Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu: „În 3 octombrie se vor face cinci ani de când s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov. Eu, unul, sunt sceptic că Consiliul Județean Brașov are banii să finalizeze investiția, sunt sceptic că vor obține bani de la guvern, iar celălalt e…”

Last Updated on august 22, 2019 Consiliul Județean a anunțat ieri semnarea contractului pentru construcția terminalului, lucrări care vor dura cel puțin 12 luni. Vor mai trebui bani mulți pentru echipamente și instalații.

„Până  la începerea propriu-zisă a lucrărilor va mai dura o perioadă, pentru că mai trebuie să obţinem avize şi acorduri”, a explicat Veştea, care estimează că şantierul va fi deschis în prima parte a anului viitor, informează bzb.ro.

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu: „În 3 octombrie se vor face cinci ani de când s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov. Eu, unul, sunt sceptic că Consiliul Județean Brașov are banii să finalizeze investiția, sunt sceptic că vor obține bani de la guvern, iar celălalt e...” 1

Corneliu Teposu: „În 3 octombrie se vor face cinci ani de când s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov.

Un aeroport de dimensiunile celui de la noi se poate construi în doi ani și jumătate sau trei, perioadă în care se include testarea echipamentelor, iar noi ne bucurăm azi de semnarea unor hârtii. Foarte bine că s-a rezolvat litigiul, dar haideți să ne bucurăm la final.

Eu, unul, sunt sceptic că Consiliul Județean Brașov are banii să finalizeze investiția, sunt sceptic că vor obține bani de la guvern, iar celălalt e bun doar pentru poze, declarații și promisiuni legate de aeroport. În plus, mai sunt niște etape birocratice, nu știu cum vor decurge. Și foarte importantă va fi și strategia de management pentru dezvoltarea aeroportului; fără profesioniști la conducerea lui, ne vom bucura de el ca de CATTIA, acel centru de afaceri și de inovație care se apropie de finalizarea tardivă, dar nu are chiriași.

Anii ăștia – de când conducătorii brașoveni tot promit și realizează doar promisiuni și articole de PR în presa sponsorizată de partid – sunt ani din viețile noastre, dragi brașoveni, și înseamnă oportunități ratate care nu se vor întoarce.

Rămâne cum am stabilit: oprim cronometrul când va zbura primul avion de pasageri.

La acest moment, 1783 de zile de la inaugurarea pistei. Mult, puțin? Voi știți…”

Previous Story

Erwin Albu: „Ma bucur sa anunț ca voi candida anul viitor pentru funcția de primar al municipiului Codlea susținut de PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, FORUMUL GERMAN si UNIUNEA PENTRU CODLEA”

Next Story

Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!”