Brașov. Caricatură. Ministrul Răzvan Cuc a lipit contractul firmei care se ocupă de drumul care leagă Brașovul de Bran. “Au adus calendarul de lucrări şi le-am spus în felul următor, dacă o …”

Last Updated on iulie 31, 2019 Ministrul Transporturilor a rupt în luna mai contractul constructorului e pe drumul care leagă Brașovul de Bran. Ieri l-a lipit la loc și a anunțat că acest contract este valabil în continuare.

Ministrul Transporturilor s-a întors acolo după ce în luna mai a rupt în fața jurnaliștilor contractul cu firma care se ocupa de lucrări și a anunțat că începe demersurile pentru reziliere.

Între timp s-a răzgândit și a mai dat o șansă companiei, iar acum a găsit muncitorii la treabă și a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, anunță Stirile Pro TV.

Brașov. Caricatură. Ministrul Răzvan Cuc a lipit contractul firmei care se ocupă de drumul care leagă Brașovul de Bran. “Au adus calendarul de lucrări şi le-am spus în felul următor, dacă o ...” 1

Dar șoferii sunt în continuare nemulțumiți – pentru că proiectul a fost început în urmă cu mai bine de opt ani și până acum au primit doar promisiuni.

Ajuns marți seară pe şantierul de pe Drumul Naţional 73 – care face legătura între Braşov şi Bran, ministrul Transporturilor a avut parte de o surpriză plăcută. Dacă în urmă cu două luni decidea să rezilieze contractul cu constructorul pentru că muncitorii şi utilajele erau puţine, acum situaţia pare să se fi schimbat. De această dată a fost primit cu veşti bune – din 20 mai şi până în prezent au fost finalizaţi doi kilometri de şosea, iar alţi patru au fost reabilitaţi.

Răzvan Cuc: “Dacă am fi lucrat aşa în urmă cu doi ani, probabil nu am fi ajuns în situaţia să reziliem contractul. S-au decopertat casetele în zona Râşnov, s-au acoperit, am văzut că s-au asfaltat, se puneau borduri în Râşnov, acum văd că s-a avansat mult.”

Răzvan Cuc a spus că imediat după ce a cerut începerea procedurilor pentru rezilierea contractului, reprezentanţii firmei s-au mobilizat.

Răzvan Cuc: “Au adus calendarul de lucrări şi le-am spus în felul următor, dacă o virgulă nu o respectaţi, noi şi-aşa suntem în procedura de reziliere, vi-l reziliem definitiv”.

Ştefan Gondos, reprezentant firmă: “Noi ne-am asumat ca anul acesta vom finaliza lucrările care ţin de ac 2, adică de la Braşov până la Bran.”

Pe această porţiune de drum circula mii de turişti, iar oamenii, sătui de promisiuni, încă aşteaptă că şoseaua să fie finalizată. În condiţiile în care se afla în construcţie de mai bine de opt ani.

 

Previous Story

Madalin Hodor: „1971. Trei femei sunt ucise și violate la Poiana Brașov. Mare comandament….Doicaru are zero barat cunoștințe de criminalistica, dar este șef pus de la București….Concluzia? Criminalul are puteri paranormale. Se ridica unul. Tovarasi, dar la ce…”

Next Story

Brașov. Locuitorii din Codlea luați de fraieri de Guvern. Erwin Albu : „Cred ca in curând o punem de un protest serios. Municipiul nostru suporta întreg traficul de tranzit de pe Drumul Național 1. Obligația reparațiilor sau deszăpezirilor cat tine șoseaua naționala prin oraș revine exclusiv bugetului local, ceea ce este o nedreptate la fel de națională. Autostrada …”