Madalin Hodor: „1971. Trei femei sunt ucise și violate la Poiana Brașov. Mare comandament….Doicaru are zero barat cunoștințe de criminalistica, dar este șef pus de la București….Concluzia? Criminalul are puteri paranormale. Se ridica unul. Tovarasi, dar la ce…”

Last Updated on iulie 31, 2019 În contextul incompetenței criminale a polițiștilor di Caracal, istoricul Madalin Hodor povestește cum au acționat autoritățile comuniste în cazul crimelor din Poiana Brașov, din 1971.

Madalin Hodor: „1971.Trei femei sunt ucise și violate la Poiana Brașov. Mare comandament. Condus de șeful CSS Ion Stănescu și șeful Miliției, State. La Brașov ancheta este condusa de Nicolae Doicaru șeful DIE și adjunct al ministrului de Interne și generalul State.

Madalin Hodor: „1971. Trei femei sunt ucise și violate la Poiana Brașov. Mare comandament....Doicaru are zero barat cunoștințe de criminalistica, dar este șef pus de la București....Concluzia? Criminalul are puteri paranormale. Se ridica unul. Tovarasi, dar la ce...” 1
(foto arhiva, volganeagra.blogspot.com/)

Doicaru are zero barat cunoștințe de criminalistica, dar este șef pus de la București. Și vrea sa ajungă ministru. Toți stau smirna.
Se face ședința. Subiectul? Cum a ademenit criminalul victimele pana la locul unde le-a ucis, având în vedere ca nu exista urme de lupta?

Doicaru își expune teoria. Prin hipnoza. Toți rămân cu gura căscată. Bine, Doicaru baga din top pentru ca știa ca Securitatea tocmai înființase Centrul de Cercetări Psihofizice pentru Munca Operativa. Habar nu avea de fapt cum funcționa chestia, dar le citește ălora de pe niște foi. Concluzia? Criminalul are puteri paranormale.

Se ridica unul. Tovarasi, dar la ce distanta funcționează hipnoza?
Doicaru baga din top. Merge și la 1500 de metri

Apoi da ordin. Toți cei despre care se știe ca au abilități hipnotice sau paranormale sa fie anchetați. Principalul suspect? Levon Mirahorian un cunoscut practicant al diverselor chestii de gen, care era celebru pentru spectacolele lui în care performa diverse trucuri. Mai precis fusese, pentru ca la data respectiva avea 76 de ani.
Mirahorian a fost suspectul principal pentru uciderea femeilor de la Poiana Brașov pana când securiștii i-au raportat lui Doicaru ca este aproape orb și nu se poate deplasa singur nici pana la baie.

Aha, a zis Doicaru. Poate a avut discipoli. Au bătut securiștii tara căutând hipnotizatori la distanta pana s-au plictisit. Singurul pe care l-au găsit a fost un student care a amenințat o gagica ca dacă nu se culca cu el o forțează prin hipnoza.
Suna cunoscut?”

Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112, sperând că va fi salvată din casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că a ucis-o, anunță Libertatea. În al treilea apel disperat la numărul unic de urgență, fata l-a implorat pe polițist să rămână cu ea la telefon pentru că îi era frică, însă agentul a întrebat-o pe un ton ironic de cine îi este frică și i-a spus că nu poate sta la telefon pentru că are „și alte apeluri”.

Previous Story

Brașov. Ca la Cluj. Primăria va testa RATBV-ul şcolar. George Scripcaru: „„Facem acum simulările. Au fost câteva discuţii şi întâlniri pentru înfiinţarea transportului cu preponderenţă pentru zona Mureşenilor. Au fost discuţii cu …”

Next Story

Brașov. Caricatură. Ministrul Răzvan Cuc a lipit contractul firmei care se ocupă de drumul care leagă Brașovul de Bran. “Au adus calendarul de lucrări şi le-am spus în felul următor, dacă o …”