Brașov. Ca la Cluj. Primăria va testa RATBV-ul şcolar. George Scripcaru: „„Facem acum simulările. Au fost câteva discuţii şi întâlniri pentru înfiinţarea transportului cu preponderenţă pentru zona Mureşenilor. Au fost discuţii cu …”

Last Updated on iulie 30, 2019 Începând cu această toamnă primăria Brașov ar putea pune în circulaţie autobuze şcolare pentru elevii unităţilor de învăţământ din zona istorică a oraşului.

Deocamdată, programul este în faza discuţiilor cu conducerile şcolilor şi cu părinţii, însă edilul a precizat că, în funcţie de cum vor evolua discuţiile, cel mai probabil în luna octombrie va fi implementat un proiect pilot, informează bzb.ro.

Brașov. Ca la Cluj. Primăria va testa RATBV-ul şcolar. George Scripcaru: „„Facem acum simulările. Au fost câteva discuţii şi întâlniri pentru înfiinţarea transportului cu preponderenţă pentru zona Mureşenilor. Au fost discuţii cu ...” 1

„Facem acum simulările. Au fost câteva discuţii şi întâlniri pentru înfiinţarea transportului cu preponderenţă pentru zona Mureşenilor. Au fost discuţii cu reprezentanţii de la Liceul Teoretic «Johannes Honterus» şi Colegiul Naţional «Andrei Şaguna». Am solicitat conducerilor unităţilor de învăţământ informaţii despre elevi, pentru a vedea de unde vin aceştia, astfel încât să stabilim ruta optimă”, a declarat primarul George Scripcaru.

Acesta a mai precizat că municipalitatea ia în calcul ca aceste autobuze să oprească la Livada Poştei, însă dorinţa părinţilor este alta. „Părinţii şi-ar dori ca aceste autobuze să meargă până la Maternitate, dar dacă mergem cu autobuzul până acolo, în sensul giratoriu, înseamnă că nu am făcut nimic. Va trebui să clarificăm acest lucru, dar şi să vedem care sunt punctele tari, punctele slabe şi variantele acestui program”, a explicat Scripcaru.

„Poliţia va trebui să se asigure că nu mai opreşte nici o maşină pe strada Mureşenilor sau George Bariţiu pentru lua sau a lăsa copii la şcoală. Obiectivul nostru este ca prin introducerea acestui transport să fluidizăm traficul rutier din centrul istoric”, a mai declarat edilul.

Previous Story

Semnat. Brașovul va avea autobuze electrice ,,Made in Cehia” . George Scripcaru: „În maxim 9 luni de zile primele autobuze electrice Made in Cehia vor circula pe străzile din Brasov”

Next Story

Madalin Hodor: „1971. Trei femei sunt ucise și violate la Poiana Brașov. Mare comandament….Doicaru are zero barat cunoștințe de criminalistica, dar este șef pus de la București….Concluzia? Criminalul are puteri paranormale. Se ridica unul. Tovarasi, dar la ce…”