Simona, București: „ În Gara Brașov Am fost întâmpinate de niște “domni” care parca tocmai se pregăteau sa intre in ringul de K1, foarte “bronzați” si “politicoși”… ne-au spus ca fac doar curse extreme si daca totuși insistam sa mergem in Brașov, ei nu mai pornesc aparatul… la 10 metri de galanții domni taximetriști era un echipaj de politie, preocupat de …”

Last Updated on iulie 22, 2019 Tot mai multe persoane sunt nemulțumite de modul în care se desfășoară lucrurile în Brașov. Unii își îndreaptă privirea către USR, alții către PSD. Va mai prinde George Scripcaru un nou mandat?

Pe Facebook, Simona Butacu a scris: „Brașov, “model” de administrație Așa NU, administrație #PNL !!!
Am hotărât împreună cu prietenele mele sa plecam weekendul trecut la Brașov.

Pentru a evita aglomerația de pe DN1 am decis sa plecam cu trenul . După 2 ore si 30 de minute de sauna, am ajuns in gara Brașov, hotărâte sa găsim un taxi care sa ne ducă spre hotel. Absolut imposibil !!!

Simona, București: „ În Gara Brașov Am fost întâmpinate de niște “domni” care parca tocmai se pregăteau sa intre in ringul de K1, foarte “bronzați” si “politicoși”... ne-au spus ca fac doar curse extreme si daca totuși insistam sa mergem in Brașov, ei nu mai pornesc aparatul... la 10 metri de galanții domni taximetriști era un echipaj de politie, preocupat de ...” 1

Am fost întâmpinate de niște “domni” care parca tocmai se pregăteau sa intre in ringul de K1, foarte “bronzați” si “politicoși”… ne-au spus ca fac doar curse extreme si daca totuși insistam sa mergem in Brașov, ei nu mai pornesc aparatul… la 10 metri de galanții domni taximetriști era un echipaj de politie, preocupat de orice altceva in afara de a monitoriza si eventual de a sancționa bișnița transportatorilor autorizați. Evident si pentru asta, vina este a administrației Firea🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ne-am urcat in uber si in drum spre hotel am încercat sa ne oprim la Carmen, prietena mea care are o florărie pe strada Iuliu Maniu ! Ghinion, din nou, cum ar spune colegul de partid al domnului primar din Brașov !!!

Parcarea din fata florăriei, extrem de utila pentru oamenii care locuiesc in zona, dar si pentru comercianții care desfășoară o activitate acolo, a dispărut peste noapte si s-a transformat într-un “parc“ total inestetic si inutil, așa cum se poate vedea in poze. Fără nicio consultare publica, fără sa tina cont de locuitorii din zona sau de antreprenorii cărora le ruinează afacerile, domnul primar a dispus după bunul plac si fără nicio logica, distrugerea parcării .

Simona, București: „ În Gara Brașov Am fost întâmpinate de niște “domni” care parca tocmai se pregăteau sa intre in ringul de K1, foarte “bronzați” si “politicoși”... ne-au spus ca fac doar curse extreme si daca totuși insistam sa mergem in Brașov, ei nu mai pornesc aparatul... la 10 metri de galanții domni taximetriști era un echipaj de politie, preocupat de ...” 2

Am speranța ca in 2020 prietenul meu, Marius Dunca va avea un cuvânt important de spus si va reuși sa schimbe aceasta administrație total ineficienta si nefuncțională !!!”

Previous Story

Telenovela autostrăzii Comarnic – Brașov continua. Mara Mareş: „PSD se joacă cu bunul simț, iar cei ce am stat, măcar o oră din viață, la coadă pe Valea Prahovei, Bușteni, Sinaia, Predeal, avem de ales între două rele: fie stăm fără autostradă, fie acceptăm o …”

Next Story

Vlad Rotila: „Despre Brașov, despre orașul dat uitări …Despre cum eu – locuitor al acestui oraș – mă ascund de rușine când văd turiștii străini (ăia puțini care ne calcă pragul) cum se chinuie să viziteze obiective turistice ce au pus țara asta amărâtă pe harta Europei, dar noi pur și simplu refuzăm să…”