Brașov. A treia plecare de la PNL. Consilier local: „Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost …”

Last Updated on iulie 2, 2019 Se pare că nervii au cedat total la PNL Brașov după prăbușirea în sondaje. Cu doar 20% și riscul să cadă sub acest prag psihologic, nu prea mai sunt speranțe pentru locuri de consilieri locali. Ieri s-a consemnat a treia plecare din PNL Brașov, după fostul ministru de finanțe, Gheorghe Ialomițianu și consilierul local Sergiu Chifu.

Radu Iov Constantin, citat de brasovmetropolitan.ro: „Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost ultimul om, unul luat de pe stradă. Am decis să îmi dau demisia și să îmi depun mandatul de consilier local.

Brașov. A treia plecare de la PNL. Consilier local: „Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost ...” 1

Să rămână ei și să facă praf acest partid pentru care eu am muncit ani de zile, în ciuda faptului că uneori poate starea de sănătate nu a fost cea mai bună. Eu nu m-am dat bătut niciodată, iar ei și-au bătut joc de mine. (…) Am condus organizația de pensionari, m-am înțeles bine cu oamenii, nu am ridicat vocea la ei, nu i-am jignit, nu i-am înjurat niciodată“.

Previous Story

Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o …”

Next Story

Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!”