Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!”

Last Updated on iulie 2, 2019 Primăria Cluj a început un proiect unic în România. 10 parcuri noi, 110 hectare, 100 de milioane de euro din care 40 de milioane din fonduri europene. Brașovenii luptă acum cu Primăria ca să nu distrugă Parcul Central. Cam acesta este nivelul.

Primăria Cluj-Napoca vrea să facă zece parcuri care vor avea în total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, în total, între 90 și 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews.ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene.

Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!” 1 Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!” 2 Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!” 3 Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!” 4 Brașovenii vor parcuri ca la Cluj! Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!” 5

Catalin Leonte: „O știre de astăzi ne spune că la Cluj se fac parcuri noi de 46 de hectare, în baza unei investiții de 100 de milioane. Tare!”

Corneliu Teposu: „Iată că Clujul poate investi 100 de milioane de euro în parcuri (40 din fonduri europene), dar la noi nu se poate realiza un parc în zona abandonată de la IUS (ideea lui Nelu Corbu, costuri aproximative de 30 de milioane de euro).

De fapt, la noi toate spațiile verzi intraurbane sunt ochite de tot felul de “investitori în imobiliare” și, cu acordul primăriei, o parte se transformă în betoane.
Sper să fi renunțat administrația Scripcaru măcar la planul distrugerii Parcului Central”.

Alin Ciobanu: „Ce zici,George Scripcaru, poate îi faci o vizită lui Emil Boc la Cluj-Napoca? Poate se ia……🙃”

Previous Story

Brașov. A treia plecare de la PNL. Consilier local: „Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost …”

Next Story

Brașov. Uzina Tractorul vs mall. Vlad Mihai Rotila: „Deunăzi, un nene la TV, pe la nu știu ce emisiune, plângea după fabrica Tractoru Brașov – că au nenorocit-o și că în locul ei au construit nemernicii două blocuri și un magazin. Ar fi rămas mai bine parloaga aia decât să ne cumpere străinii. “Magazinul” ăla este de fapt …”