Brașov. Cristian Macedonschi: „După aceste alegeri istorice avem cu adevărat motiv sa sărbătorim Europa nu numai la Brașov ci si in întreaga Românie. Am avut așteptări mari de la …”

Last Updated on mai 27, 2019 USR a câștigat alegerile la Brașov după ce a zdrobit în municipiu PSD și PNL. Consilierul local Cristian Macedonschi i-a felicitat pe Facebook pe ci de la USR și PNL.

Municipiul Brașov
37,5% USR-PLUS
22% PNL
14,8% PSD

Cristian Macedonschi: „După aceste alegeri istorice avem cu adevărat motiv sa sărbătorim Europa nu numai la Brașov ci si in întreaga Românie.

Am avut așteptări mari de la Referendum si Europarlamentare dar in primul rand de la tinerii din tara pe care i-au gazat PSD/ALDE pe 10 August 2018, așteptări despre care am scris vineri 24 mai, pe pagina mea de Facebook, dar rezultatul a fost chiar peste așteptările mele.

Țin sa-l felicit PNL si in special pe Ludovic Orban cat si USRPlus si tandemul Dan Barna si Dacian Cioloş in egala măsura pentru rezultatele extraordinare si ma bucur sa remarc ca România a intrat in alta emisfera politica. Totodată doresc sa felicit s președinții organizatilor județene PNLBrasov si USRPlusBrasov domnul Adrian Ioan Veștea si respectiv Ambrozie Irineu Darău pentru rezultatele obținute pe plan județean.

Acțiunea civica FaraPenali, la care a contribuit si ForumulGerman, are acum pe lângă acele 1.000.000 de semnături strânse si
validarea a celor peste 4.000.000 de cetățeni care au votat referendumul pentru justiție inițiat de Președintele Klaus Iohannis.

Sa ne bucuram de noua Românie puternica din Europa Unita alături de corul liceului Johannes Honterus din Brașov si de Fanfara Tarii Bârsei cu care am organizat un Flashmob musical in Piața Sfatului din Brașov pe 9 Mai 2019 de Ziua Europei!

EU ❤️ Romania 🇷🇴
EU ❤️ Europa Unita 🇪🇺
EU ❤️ Romania in Europa 🇷🇴🇪🇺”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Alexandru Ghiza: „Hai USR, spune-ne numele următorului primar al Brașovului! Nu ne mai tine in suspans”

Next Story

Brașov. Primarul din Codlea a demisionat! Cîmpeanu Mihai: Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi. Deși există voci care spun că …”