Premierul Viorica Dancila vine la Brașov. Va fi huiduita ca la Cluj, Arad, Timișoara?

Last Updated on mai 20, 2019 Premierul Viorica Dăncilă se va afla luni în judeţul Braşov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale.

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai antreprenorilor şi producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetăţeni, informează agerpres.ro.

Premierul Viorica Dancila vine la Brașov. Va fi huiduita ca la Cluj, Arad, Timișoara? 1

Din delegaţia guvernamentală vor face parte mai mulţi membri ai Cabinetului.

Viorica Dăncilă a fost primită cu huiduieli în mai multe localități din Ardeal.

Duminică a avut parte de o nouă porție de huiduieli și la Novaci, în județul Gorj, unde a participat la festivalul păstoresc ”Urcatul oilor la munte”. Zeci de persoane, printre care și simpatizanți USR PLUS, i-au strigat șefei Guvernului ”Demisia” și ”Analfabeții”, în timp de simpatizanții PSD au încercat, fără succes, să acopere huiduielile prin aplauze.

Previous Story

Video Brașov. Update. Ce spune Poliția despre polițistul care a bătut un șofer RATBV care a rămas întins pe jos din cauza loviturii

Next Story

Fricoasă? Viorica Dăncilă evită orașul Brașov, merge doar în județ. Programul vizitei. La Râșnov este deja huiduită! „Doamna Dăncilă este 4 lei kilogramul de cartofi în piață, ăla vechi, ăla nou este 5 lei. O să fim plătiți în cartofi și în cireșe”