Brașov. Creșă sau grădiniță nouă în Avantgarden Bartolomeu

Last Updated on aprilie 19, 2019 În cartierul Bartolomeu, zona Avantgarden, se va construi o unitate de învățământ.

Primarul George Scripcaru a avut în aceste zile o nouă discuție cu reprezentanții dezvoltatorului imobiliar din Bartolomeu cu privire la necesitatea construirii unei creșe sau grădinițe în această zonă, iar de această dată s-a ajuns la un acord: dezvoltatorul Avantgarden va ceda domeniului public o suprafață de teren, situată între străzile Egretei și Pelicanului, pe care municipalitatea va construi o creșă sau o grădiniță.

Brașov. Creșă sau grădiniță nouă în Avantgarden Bartolomeu 1

Pentru a stabili destinația exactă a terenului, creșă sau grădiniță, vor exista discuții și cu cetățenii din această zonă, informează Primăria Brașov.

„Deja cei de la Avantgarden au înregistrat la notar un angajament pentru trecerea acestui teren în domeniul public, iar în perioada următoare dezvoltatorul va face dezmembrarea terenului, după care vom înainta Consiliului Local proiectul de trecere a terenului în domeniul public.

Sper ca în câteva luni să putem lansa licitația pentru proiectare, pentru ca anul viitor să putem lansa licitația pentru execuție. Mă bucur că încep și dezvoltatorii să înțeleagă că nu le pot oferi clienților lor doar niște pereți la un bloc, ci trebuie să le ofere și facilitățile pe care le presupune un oraș ca Brașovul,” a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brașov. Spitalul Județean renunță la o parte din sălile de operație pentru a face loc pacienților

Next Story

Brașov. Licitație Sala Polivalentă. George Scripcaru: „ Dispunem de o suprafață generoasă pentru construirea acestei săli, de aproximativ 10 hectare …vor fi parcări,  zone verzi, zone de promenadă, terenuri de sport în aer liber….”