Eugen: „Brașov, România. Anul 2019. După o călătorie cu trenul de 140km în “doar” 2h 40min, zic să merg la baie înainte să comand Uber spre hotel. La baie, 1,5 lei accesul. Sunt un pic indignat pentru că …”

Last Updated on martie 27, 2019 Gara Brașov produce impresii în continuare celor care vizitează orașul. Gara încă este în administrarea ministerului Transporturilor care nu dorește să o cedeze Primăriei Brașov.

Pe Facebook, Eugen Potlog a scris: „Brașov, România. Anul 2019. După o călătorie cu trenul de 140km în “doar” 2h 40min, zic să merg la baie înainte să comand Uber spre hotel.
Eugen: „Brașov, România. Anul 2019. După o călătorie cu trenul de 140km în “doar” 2h 40min, zic să merg la baie înainte să comand Uber spre hotel. La baie, 1,5 lei accesul. Sunt un pic indignat pentru că ...” 1

La baie, 1,5 lei accesul. Sunt un pic indignat pentru că într-o gară, în accepțiunea mea, toaleta publică ar trebui să fie gratuită. Dar las indignarea în interior, nu am ce să fac.

Deschid portofelul și am doar o bancnotă de 50 de lei. O întind doamnei de la “caserie” și îi spun că îmi pare rău, nu am nimic mai mărunt.

Zice că să mă duc să fac rost de mărunt. Ea nu are cum să mă lase fără bani. Îi arăt din nou bancnota din mâna mea și îi zic că nu doresc să mă lase fără bani. Iată banii. Nu am nici o vină că nu poate să îmi dea rest.
Toată discuția a fost în zadar. Acum sunt în Uber spre hotel… Cross your fingers… :)) (cc CFR Călători dacă pot îmbunătăți cumva)”

Previous Story

Brașov. Protest în Piața Sfatului. „Protestam in tacere onorind memoria tuturor femeilor ucise , victime ale violentei domestice care ar fi putut fi salvate daca s-ar fi introdus bratarile electronice necesare…”

Next Story

Brașov: Emoția l-a ucis. Un brașovean a murit în timp ce dădea examenul auto