Șofer băut din Brașov, oprit în trafic și reținut de alți conducători auto. Ce spune Poliția

Last Updated on martie 6, 2019 Mai mulți șoferi, aflați în trafic, au împiedicat un tânăr care conducea maşina aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice în localitatea Sânpetru, să își continue drumul.

“La data de 5 martie a.c., în jurul orelor 20,15 poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Drumul cu Plopi din localitatea Sânpetru, judeţul Braşov, un tânăr în vârstă de 23 ani conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Participanţii la trafic au oprit bărbatul în cauză până la sosirea echipajului de poliţie”, conform IPJ Braşov, citat de digi24.ro.

Șofer băut din Brașov, oprit în trafic și reținut de alți conducători auto. Ce spune Poliția 1

Potrivit poliţiştilor, ceilalţi şoferi au sesizat că bărbatul de 23 de ani conduce autoturismul cu o viteză mult mai mare decât cea permisă în localitate, i-au blocat drumul, determinându-l astfel să oprească şi, apoi, au apelat la oamenii legii.

Şoferul a fost testat de poliţişti din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind de 0.74 mg/l alcool pur. În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Previous Story

Brașov. 300 de angajați de la Fabrica de Zahăr Bod vor fi concediați. Alte 3 companii fac concedieri

Next Story

Braşov. Începe campania de curăţenie de primăvară. Lista străzilor cu containeree speciale, portocalii