Brașov. 300 de angajați de la Fabrica de Zahăr Bod vor fi concediați. Alte 3 companii fac concedieri

Last Updated on martie 6, 2019 Aproximativ 400 de angajați vor fi concediați de la 4 companii brașovene. Acestea au notificat deja AJOFM Brașov. Cea mai mare concediere va fi operată de Zahăr Bod, care va disponibiliza 300 de persoane.

„Zahăr Bod urmează să facă disponibilizări. Au venit cu această notă pentru concediere. Am reluat aceste activități de preconcediere, am format grupuri de persoane pentru a le explica procedurile astfel încât acestea să poată veni în cadrul AJOFM pentru a se înregistra și a putea beneficia de măsurile agenției”, a declarat Liliana Dragomir, director executiv al AJOFM Brașov, într-o conferință de presă, potrivit mytex.ro.

Brașov. 300 de angajați de la Fabrica de Zahăr Bod vor fi concediați. Alte 3 companii fac concedieri 1

Fabrica de Zahăr Bod are aproximativ 330 de angajați în sezonul producției de zahăr, anunță bizbrasov.ro.În extrasezon e păstrat doar personalul TESA. Constactat telefonic, directorul companiei, Ioan Drăghici, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii despre compania care și-a mutat producția de zahăr pe firma Antrepriză Zahăr Bod, după ce fosta societate, Fabrica de Zahăr Bod SA, a intrat în faliment.

Previous Story

Brașovul, unul din cele mai poluate orașe din România? Top AirVisual

Next Story

Șofer băut din Brașov, oprit în trafic și reținut de alți conducători auto. Ce spune Poliția