Brașov. Stradă cu 4 benzi, între Braşov – Triaj şi Sânpetru

Last Updated on februarie 18, 2019 Procedura  privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea străzii Narciselor din Braşov, după ce licitația lansată anul trecut a fost anulată din cauza unor contestaţii.

Strada Narciselor ar urma să fie transformată într-o arteră cu patru benzi şi ar urma asigure legătura între cartierul Triaj şi  drumul judeţean spre Sânpetru, din zona fostelor sere, informează bzb.ro.

Brașov. Stradă cu 4 benzi, între Braşov - Triaj şi Sânpetru 1

Lungimea drumului care face obiectul acestui contract are o lungime totală de 2,83 km şi se prelungeşte pe teritoriu comunei Sânpetru, tronsonul din intravilanului având 1,47 km.

În proiect este prevăzută realizarea unei suprafeţe carosabile cu o lăţime de 14 metri, a unui trotuar pe o parte şi a unei piste pentru biciclete pe cealaltă parte.

Strada Narciselor porneşte de la sensul giratoriu de lângă RATBV de pe strada Hărmanului, trece pe lângă cimitirul din spatele sediului operatorului de transport în comun şi ajunge la tronsonul 2 al ocolitoarei Braşovului, unde este întreruptă. După ocolitoare, strada Narciselor se prelungeşte cu un drum care se termină la sensul giratoriu de pe DJ 103 (Braşov-Sânpetru). Drumul este asfaltat pe o porţiune, celălalt tronson fiind pietruit.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov. 7 mașini lovite, doi răniți, în 3 accidente produse pe drumul dintre Brașov și Tărlungeni

Next Story

Gruia Hilohi: „Piaţa Gării din Salzburg, orăşel lipsit în mod evident de un suflet de gospodar, dar poreclit “Braşovul Austriei”, datorită condiţiilor geografice şi istorice similare… lipsit de taximetrişti clandestini şi de pavaje rurale, de chioşcuri ale…”