Gruia Hilohi: „Piaţa Gării din Salzburg, orăşel lipsit în mod evident de un suflet de gospodar, dar poreclit “Braşovul Austriei”, datorită condiţiilor geografice şi istorice similare… lipsit de taximetrişti clandestini şi de pavaje rurale, de chioşcuri ale…”

Last Updated on februarie 18, 2019 Gara este rușinea Brașovului. Aflată în administrarea ministerului Transporturilor se degradează pe zi ce trece. Primăria a încercat la un moment dat să o preia pentru modernizare dar a renunțat. Nu dorește nici să investească bani acum, probabil pentru că Bucureștiul s-ar lăuda cu lucrările.

Pe Facebook, Gruia Hilohi a scris: „Piaţa Gării din Salzburg, orăşel lipsit în mod evident de un suflet de gospodar, dar poreclit “Braşovul Austriei”, datorită condiţiilor geografice şi istorice similare.

Gruia Hilohi: „Piaţa Gării din Salzburg, orăşel lipsit în mod evident de un suflet de gospodar, dar poreclit "Braşovul Austriei", datorită condiţiilor geografice şi istorice similare... lipsit de taximetrişti clandestini şi de pavaje rurale, de chioşcuri ale...” 1

Un spaţiu plin de semafoare enervante şi sărăcăcios, lipsit de taximetrişti clandestini şi de pavaje rurale, de chioşcuri ale interlopilor, de săli de jocuri de noroc, de şuţi şi prostituate, de giratorii şi mini-stâlpişori. Dar, cel mai revoltător este transportul public disponibil aici, cu vehicule atât de mari şi de dese, încât lumea nu e atrasă mai de loc de taximetrele firmelor de partid”.

Ce viață și pe unii brașoveni. Să urască troleibuzele și tramvaiele și să-și condamne copiii să inhaleze zilnic aer poluat.

Previous Story

Brașov. Stradă cu 4 benzi, între Braşov – Triaj şi Sânpetru

Next Story

Marius Vintilă, despre Brașov: „Bucureștenii par mai grăbiți, iar brașovenii mai închiși în multe privințe, bucureștenii sunt mai zgomotoși, brașovenii mai tăcuți …Multe chestii mi se par în București mult mai mișto decît în Brașov, de exemplu serviciile. Altele sunt mult mai mișto la Brașov, cum ar fi … Ei, aici am o problemă, fiindcă nu reușesc să …”