Oktoberfest Brașov. Show surpriză. „14 STRONGMEN din toata lumea – Canada, Germania, Abu Dhabi, Africa de Sud aduşi în siguranţă la Oktoberfest de către TAROM, pentru un show de forţă şi rezistenţă!”

Last Updated on august 29, 2018 Surpriză la Oktoberfest Brașov. 14 cei mai puternici oameni ai planetei vor fi prezenți pentru un șhow incendiar.

Oktoberfest Romania: „14 STRONGMEN din toata lumea – Canada, Germania, Abu Dhabi, Africa de Sud aduşi în siguranţă la Oktoberfest de către TAROM, pentru un show de forţă şi rezistenţă!

Oktoberfest Brașov. Show surpriză. „14 STRONGMEN din toata lumea – Canada, Germania, Abu Dhabi, Africa de Sud aduşi în siguranţă la Oktoberfest de către TAROM, pentru un show de forţă şi rezistenţă!” 1

SCL Etapa a 10-a Brașov 7-8 Septembrie 2018

 

Berea la Oktoberfest va fi adusa de catre cei mai puternici barbati din lume!!!

„Înalţi ca brazii” şi „În stare să mute munţii” acestea sunt doar câteva apelative pentru cei care participă la concursurile mondiale Strongman şi anul acesta vor spune „Prezent!” şi la Oktoberfest, unde se va desfăşura Champions Legue Strongman, una dintre cele 16 etape mondiale.

Ie-am spus că este frumos la poalele Tâmpei şi i-am convins să tracteze un elicopter ceea ce va fi o probă de premieră mondială prezentată de Primăria Ghimbav cu sprijinul Premium Aerotec! Nu vă minunaţi prea tare când vor trage un tir Duvenbeck cu mâinile goale ajutaţi doar de muşchi şi de o sfoară, băieţii nu se incurca nici la căratul de butoaie pline de la Ciucaş – câte 4 de-odata şi nici la împins cauciucuri de la Elmas!

Vin 14 atleti din toata lumea – Canada, Germania, Abu Dhabi, Africa de Sud o să aibă grijă Tarom sa ii aduca in siguranta, dar poate cel mai tare ne vom bucura sa il încurajam si sustine pe brasoveanul nostru Silviu Urdea unul dintre reprezentantii Strongman din Romania.


Ce sa mai, mai fi un show pe cinste dedicat tuturor vârstelor şi dacă domnişoarele vor vrea să se marite, domnii cu siguranţă se vor apuca de făcut si mai mult sport dupa acest spectacol!
Fiţi prezenţi, intrarea este liberă!”

Previous Story

(Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean

Next Story

Brașov. Începe Festivalul Vinului de la Râșnov. Programul aici. 30 de crame, zeci de sortimente de vinuri și nu ultimul rând artiști de renume, toate vor fi prezente la Rose’n’Wine Fest