(Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean

Last Updated on august 29, 2018 Consiliul Județean a prezentat astăzi, în premieră, cum va arăta Aeroportul Brașov. Terminalul va avea cinci nivele de securitate pentru controlul bagajelor, fuluxurile de plecări și sosiri nu se vor intersecta și va exista capacitatea ca la orele de vârf să fie procesate în paralel trei aeronave.

Arhitectul Dorin Ștefan, care a pregătit soluția de arhitectură pentru terminal, citat de bizbrasov.ro.: „Într-o zonă atât de încărcată istoric și cultural cum este Țara Bârsei, terminalul ar trebui să fie o poartă care să îți spună ceva despre locul în care te afli.

(Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean 1

Cele mai importante elemente ar fi cele legate de goticul transilvănean. Este o zestre istorică extraordinară. De asemenea, aici la Brașov, la Ghimbav, a fost prima întreprindere aeronautică. Conceptul arhitectural este de fapt o fuziune între goticul transilvănean și hala fabricii de avioane realizată în anul 1930, hală care încă există și ar putea fi transoformată în muzeu, dar și elemente moderne”.

Consiliul Judetean Brasov: „Prezentarea soluției de arhitectură pentru terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav (AIBG), precum și a fluxurilor de pasageri și bagaje pentru traficul intern și internațional au suscitat un mare interes din partea autorităților și a reprezentanților mass-media.

(Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean 2

Informațiile privind fluxurile din interiorul terminalului, furnizate de Alexandru Anghel, coordonatorul proiectului AIBG, dar și explicațiile arhitectului Dorin Ștefan cu privire la stilul pe care l-a abordat în realizarea terminalului au fost apreciate de toți cei prezenți.

La invitația președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, de a participa la această prezentare au dat curs președintele CJ Covasna Tamás Sándor, primarul Brașovului George Scripcaru, prefectul județului Brașov Marian Rasaliu, vicepreședinții CJ Brașov Tóásó Imelda și Adrian Gabor, alături de mai mulți consilieri județeni și directori de instituții publice.

â(Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean 3 (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean 4 (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură (Foto/Video) Aeroportul Brașov. Update. Terminalul va avea 5 nivele de securitate iar ca arhitectură va avea elemente din goticul transilvăneanar elemente din goticul transilvănean 5

Cu acest prilej, șeful administrației județene din Covasna a reiterat sprijinul pentru proiectul Aeroportului, precizând că Primăria Sf. Gheorghe și Consiliul Județean Covasna sunt dispuse să aloce fiecare câte 3 milioane de euro pentru susținerea investițiilor de la Ghimbav”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Magazin LIDL amendat din nou. Riscă să fie ÎNCHIS! Are 4 amenzi pentru probleme grave. Ce spune Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu

Next Story

Oktoberfest Brașov. Show surpriză. „14 STRONGMEN din toata lumea – Canada, Germania, Abu Dhabi, Africa de Sud aduşi în siguranţă la Oktoberfest de către TAROM, pentru un show de forţă şi rezistenţă!”