Aeroportul Brașov: După Blue Air, Wizz Air anunţă că vrea să decoleze de la noi. Mai trebuie doar construit Aeroportul

Last Updated on noiembrie 10, 2017 Compania Blue Air a introdus în baza sa de data și Aeroportul Brașov chiar dacă vor mai dura ani până va fi operațional. Acum și Wizz Air își arată interesul față de Brașov.
József Váradi (foto), CEO al Wizz Air, a explicat că este cu ochii pe ceea ce se întâmplă la Braşov în ceea ce priveşte aeroportul şi compania pe care o conduce este interesată de a dezvolta operaţiuni aici, arată BizBrasov.ro.

„Luăm în calcul fiecare aeroport din România, urmărim Braşovul de multă vreme şi în cazul în care se va deschide luăm în considerare să avem operaţiuni aici. În ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii aeriene, cred că se poate face mai mult, am văzut investiţii pe aeroporturile regionale. Cred că focusul ar trebui pus pe dezvoltarea infrastructurii de bază, de aterizare, s-a pus accent pe facilităţile oferite în aeroporturi pentru pasageri”, a declarat József Váradi.

Aeroportul Brașov: După Blue Air, Wizz Air anunţă că vrea să decoleze de la noi. Mai trebuie doar construit Aeroportul 1

Recent, pe Facebook, Daniel Nicolae Badulescu a postat o fotografie cu mesajul: „Avem aeroport la Brasov , cel puțin la BlueAir . Doar ca zborul durează cam mult … 3 ore.  Este aglomerat și spațiul aerian pe ruta Bucuresti-Brasov , in zona Comarnic-Sinaia mai exact la sensul giratoriu Vârful Omu”

Aeroportul Brașov: După Blue Air, Wizz Air anunţă că vrea să decoleze de la noi. Mai trebuie doar construit Aeroportul 2
Pe piaţa locală, Wizz Air concurează cu Blue Air, Ryanair dar şi cu compania de stat Tarom. Companiile low-cost au avut o dezvoltare puternică în ultimii ani, reuşind să muşte aproape 60% din piaţa aeriană.

Previous Story

Brașov: De BlackFriday, la Cinema One biletul la film este doar 13 lei! Preț unic

Next Story

Brașov: SCANDAL! Nervi şi îmbrânceli la Permise şi Înmatriculări. E atât de aglomerat încât programările pentru permis se fac deja pentru luna aprilie … 2018