Brașov: SCANDAL! Nervi şi îmbrânceli la Permise şi Înmatriculări. E atât de aglomerat încât programările pentru permis se fac deja pentru luna aprilie … 2018

Last Updated on noiembrie 10, 2017 Puţinii salariaţi ai Serviciului Permise şi Înmatriculări Braşov nu mai fac față avalanșei de cereri. Din cauza pensionărilor, transferurilor şi concediilor medicale, sunt ocupate doar 17 din cele 35 de posturi. În fiecare dimineață sunt cozi uriașe iar nevii cedează.

E atât de aglomerat încât programările pentru permis se fac deja pentru luna aprilie, anul viitor. Astfel că este aproape imposibil să nu apară și momente tensionate.

Brașov: SCANDAL! Nervi şi îmbrânceli la Permise şi Înmatriculări. E atât de aglomerat încât programările pentru permis se fac deja pentru luna aprilie ... 2018 1

Oamenii, unii veniţi de la zeci de kilometri, vor să fie siguri că prind un bon de ordine şi fac liste cu mult înainte să se lumineze afară. Nu e de mirare că apar incidente cum a fost cel de joi dimineaţă, când un bărbat s-a luat la ceartă cu jandarmii, scrie stiri.rttbrasov.ro

Situaţia este cunoscută şi de reprezentanţii serviciului, care susţin că nu pot interveni în ceea ce se întâmplă în afara instituţiei şi în afara orelor de program.

Astăzi, cei care nu au mai prins bonuri de ordine îşi făceau planuri să vină tot cu noaptea-n cap, pentru a fi siguri că-şi rezolvă actele.

„Există situaţii când cetăţenii se prezintă la sediul nostru cu mult înainte de începerea programului de lucru cu publicul şi aş dori să le aduc la cunoştinţă că programul nostru începe de la 08.30, astfel încât dorim ca prezenţa lor să se desfăşoare în jurul acestei ore. Se eliberează bonuri de ordine în fiecare zi în funcţie de lucrătorii prezenţi şi care pot desfăşura o anumită activitate pentru ziua respectivă şi precizăm că toate bonurile eliberate se onorează în ziua respectivă deci nu se dau bonuri de ordine cu anticipaţie pentru alte zile”, a precizat cms. şef, Oriana Albert-Ani, împuternicit şef serviciu.

Zilnic, la permise şi înmatriculări se înregistrează 1200-1400 de solicitări şi bineînţeles că există şi nemulţumiri. Angajaţii sunt şi mai aglomeraţi decât în urmă cu jumătate de an. De atunci, 8 persoane au ieşit din sistem şi nimeni nu a mai fost angajat, în ciuda nenumăratelor solicitări de suplimentare de personal.

Previous Story

Aeroportul Brașov: După Blue Air, Wizz Air anunţă că vrea să decoleze de la noi. Mai trebuie doar construit Aeroportul

Next Story

Brașov: Din Nou! Ursul prin parc prin Răcădău … „îmi e frică seara când ajung de la schimbul 2, să nu dau de vreun urs prin zonă … a fost nebunie aseară în Racadau … jandarmii strigau să nu iasă lumea din bloc, mașini, girofare, alarme …am auzit și o bubuitura puternica”