Brașov: Din Nou! Ursul prin parc prin Răcădău … „îmi e frică seara când ajung de la schimbul 2, să nu dau de vreun urs prin zonă … a fost nebunie aseară în Racadau … jandarmii strigau să nu iasă lumea din bloc, mașini, girofare, alarme …am auzit și o bubuitura puternica”

Last Updated on noiembrie 10, 2017 Ursul a venit și joi noapte în Răcădău. Locuitorii sunt speriați, mai ales când ajung noaptea de la schimbul doi. În afară de a-i împușca, autoritățile pot face ceva?

Pe Facebook, A.O. ne-a trimis o fotografie cu mesajul: „Aseară, nu se vede prea bine poză , era speriat ..lovit la un picior , apoi au apărut și porcii mistreți prin parc , poliții comunitari încercau sa i gonească în pădure …problema asta e mai veche cu porcii …puteți filma sau face poze la școala 4 , unde e derdelusul, au scormonit toată zona , și acum mai nou umbla liniștiți și printre blocuri, sper că autoritățile să facă ceva cat mai urgent , până nu se întâmplă ceva mai rău.

Brașov: Din Nou! Ursul prin parc prin Răcădău ... „îmi e frică seara când ajung de la schimbul 2, să nu dau de vreun urs prin zonă ... a fost nebunie aseară în Racadau ... jandarmii strigau să nu iasă lumea din bloc, mașini, girofare, alarme ...am auzit și o bubuitura puternica” 1

Ursul prin parc prin Răcădău ..era rănit la un picior ….nu înțeleg de ce nimeni nu face nimic .

Mie, sincer, imi e frica seara când ajung de la schimbul 2, să nu dau de vreun urs prin zona. Adevărul că animalele nu au nicio vina, noi le am invadat teritoriul, in plus nu au ce manca in pădure, și caută și ei le unde pot ceva de mâncare. Ursul de aseară era dezorientat, speriat, destul de mare, șchiopăta, jandarmii strigau sa nu iasă lumea din bloc, mașini, girofare, alarme …am auzit și o bubuitura puternica, a fost nebunie aseara în Racadau”.

Previous Story

Brașov: SCANDAL! Nervi şi îmbrânceli la Permise şi Înmatriculări. E atât de aglomerat încât programările pentru permis se fac deja pentru luna aprilie … 2018

Next Story

Cutremur aproape de Brașov. Vezi localizarea pe hartă